2 τεχνικές για άψογα φρύδια που μάθαμε στο Tik-Tok

Κι όμως μέσα από το Tik-Tok, με την σωστή αξιολόγηση φυσικά, έχουμε ξεσηκώσει αρκετά beauty hacks.

Elle 16 Νοε. 21
2 τεχνικές για άψογα φρύδια που μάθαμε στο Tik-Tok
Cover photo: Nataliya Petrova/NurPhoto via Getty Images

Τα φρύδια είναι γνωστό ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο για την ισορροπία του προσώπου μας και αυτός είναι ο λόγος που όλες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο αφιερώνουμε για να τα διαμορφώσουμε, πάντα μεγαλώνουν και θέλουν την περιποίηση μας ξανά και ξανά.

Κάπως έτσι εμείς, αναζητώντας τι τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τα τέλεια, κακοσχηματισμένα τόξα, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Tik-Tok, βρήκαμε τα beauty hacks στο μακιγιάζ που θα μας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητούμε.

Brow mapping

Αυτή η δημοφιλής τεχνική μετατρέπει κατά κάποιο την περιποίηση των φρυδιών μας σε ένα μάθημα γεωμετρίας. Μην τρομάζεις τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Σε ένα βίντεο στο Tik-Tok, η χρήστης @rikkisandhuu έδειξε το απλό κόλπο χαρτογράφησης φρυδιών κρατώντας ένα μολύβι στο πρόσωπό της για να σημειώσει τις ιδανικές αναλογίες φρυδιών της πριν τις συμπληρώσει, όπως κάνει συνήθως.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε πως επειδή σε κάθε γυναίκα το σχήμα των φρυδιών διαφέρει μπορούμε, βλέποντας το βίντεο να ακολουθήσουμε τα steps και να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με το δικό μας σχήμα.

@rikkisandhuu

Reply to @saraaaa_xx BROW MAPPING! This is such a fun technique, you have to try it! 💙🤩 #makeuptutorial #makeuphacks #beautytips #foryou

♬ See Nobody – Wes Nelson & Hardy Caprio

Σαπούνι φρυδιών

Τα σαπούνια για τα φρύδια κυριάρχησαν στο TikTok καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Συνήθως δημιουργείται με σαπούνι και ένα setting spray, όπως το κλασικό Fix+ Setting Spray της MAC. To σαπούνι βοηθά στο να αφρατέψουν και να διαμορφωθούν τα φρύδια μας σε ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα.

@ameliaolivia09

Reply to @ebbislillagrrrrr my 100th brow routine but you all wanted it😂 #fluffybrows #soapbrows #eyebrowroutine #mostaskedquestion

♬ original sound – Amelia Olivia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT