Τα beauty looks που κέντρισαν την προσοχή μας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού #PFW

Σε κάθε catwalk τις μοναδικές δημιουργίες των εμβληματικών σχεδιαστών απογειώνουν όλες οι beauty λεπτομέρειες. Μαλλιά, μακιγιάζ, μανικιούρ...

Elle 09 Μαρ. 21
Τα beauty looks που κέντρισαν την προσοχή μας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού #PFW

Σε κάθε Εβδομάδα Μόδας οι εμβληματικοί σχεδιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους καταξιωμένους hair & make artists προκειμένου να συνθέσουν μαζί τις νέες τάσεις της σεζόν. Κάπως έτσι «διανύοντας» τώρα την Fashion Week στο Παρίσι, πέρα από τα ρούχα που κέντρισαν τον ενδιαφέρον μας, ήταν αδύνατον να μην προσέξουμε και τα εντυπωσιακά trends στο μαγικιάζ και το hairstyle των μοντέλων. Μερικοί από τους σπουδαιότερους global make-up artists όπως oi Pat McGrath και Diane Kendal καθώς και αγαπημένοι κομμωτές, όπως ο Guido Palau και ο Sam McKnight με το μαγικό τους άγγιγμα απογείωσαν κάθε δημιουργία. Ρουζ, κόκκινο κραγιόν, λάμψεις, έντονες βλεφαρίδες και bold eyeliners ήταν μερικά από τα στοιχεία που ξεχώρισαν στα διάφορα shows που έχουμε απολαύσει μέχρι στιγμής. Εμείς αυτή τη στιγμή παρατηρούμε λεπτομερώς όλα τα beauty looks κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στην «Πόλη του Φωτός» και ήδη έχουμε ξεχωρίσει κάποια που μας έχουν κλέψει την καρδιά.

Dior

Σαγηνευτικό smoky look 

O make-up artist, Peter Philips, δημιούργησε ένα μοναδικό μακιγιάζ δίνοντας έμφαση στα μάτια. Το έντονο smoky look διακριτικών αποχρώσεων σε συνδυασμό με τα λαμπερά δέρματα απογείωσαν τις δημιουργίες του οίκου Dior.Τα χείλια κρατήθηκαν σε φυσικούς τόνους προκείμενου να είναι το σαγηνευτικό βλέμμα ο κύριος πρωταγωνιστής στο beauty look.Για τα μαλλιά επιλέχθηκε να διατηρηθεί η φυσική υφή της κόμης, η οποία ήταν ίσια ή κυματιστή. Κάποια από τα μοντέλα είχαν πλεξούδες και τα μαλλιά τους ήταν στολισμένα είτε με μεταξένια φουλάρια, είτε με αξεσουάρ μαλλιών ή με μικρά βέλη από τη συλλογή της Maria Grazia Chiuri.

dior

Nina Ricci

Blunt Braids και κραγιόν σε φυσικό τόνο

Οι χαρακτηριστικές blunt πλεξούδες που δημιούργησε ο κομμωτής Yann Turchiat για τη Nina Ricci απογείωσαν το look των μοντέλων και ανέδειξαν πλήρως τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η make-up artist Cécile Paravina και κινήθηκε σε απόλυτα φυσικά τόνους, δίνοντας μια no make-up αίσθηση.

https://www.instagram.com/p/CMIAmaOHPjH/

Vercase

Μake-up σαν ουράνιο τόξο

Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η make-up artist, Pat McGrath.To κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο που ξεχώρισε ήταν το έντονο χρώμα στα μάτια. Bold αποχρώσεις όπως φούξια, μπλε, κίτρινο απλώθηκαν στο κινητό βλέφαρο και δημιούργησαν ένα πιο pop look που έμοιαζε με έργο τέχνης. Τα μαλλιά έμειναν λιτά και στολίστηκαν μόνο με κόμμα μαντήλια που έπαιξαν τον ρόλο των haid pieces.

https://www.instagram.com/p/CMHRaUtKARQ/

Maison Mai

Έντονο ρουζ

Στο show του οίκου Maison Mai το πλούσιο ρουζ σε μανταρίνι απόχρωση ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής. Από τη μια ως την άλλη άκρη του προσώπου-στο ύψος των αυτιών- δημιουργήθηκε μια λωρίδα χρώματος που κάλυπτε τα μάγουλα και τη μύτη των μοντέλων. Με την προσθήκη ψεύτικων φακίδων δόθηκε μια νεανική και ανάλαφρη αίσθηση, ενώ οι έντονες και πολύ λεπτές μπούκλες ήταν ένα ακόμα στοιχείο που ανέδειξε τις μοναδικές δημιουργίες.

beauty

Coperni

Διακοσμητικά στοιχεία στα μάτια

Η make-up artist, Fara Homidi, έδωσε έμφαση στα μάτια με έναν μοναδικό τρόπο. Διακοσμητικά στοιχεία από πολύτιμους λίθους τοποθετήθηκαν στα κινητά βλέφαρα των μοντέλων και κάπως ένα διαφορετικό glam αποτέλεσμα έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα χείλια των μοντέλων κινήθηκαν σε nude τόνους καθώς το πρωταγωνιστικό στοιχείο έπρεπε να είναι ένα. Τα μάτια!

beauty

Loewe

Εκκεντρικό Bob hairstyle

Το δίδυμο Pat McGrath και Guido Palau δημιούργησαν το επιβλητικό look στο show του οίκου Loewe.Στο catwalk το εκκεντρικό bob hair του γνωστού μοντέλου Freja Beha αποτέλεσε το απόλυτο χτένισμα που ξεχώρισε στο catwalk.Το μακιγιάζ από την άλλη πλευρά κινήθηκε σε απλούς, αλλά παράλληλα εντυπωσιακούς τόνους. Δόθηκε έμφαση στη λάμψη της επιδερμίδας, η οποία αντανακλούσε με την κίνηση το φυσικό φως.

https://www.instagram.com/p/CME5a_yK-0M/

Dries Van Noten

Κόκκινο lip-gloss

Το γυαλιστερά κόκκινο χείλια απετέλεσαν το σήμα κατατεθέν στο show του οίκου Dries Van Noten.Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η make-up artsist, Inge Grognard, και η αποχρώσεις που επιλέχθηκαν κινήθηκαν στις χρωματικές  νότες του ροδάκινου, του ροζ και του πορτοκαλιού. Ο κομμωτής Sam McKnight δημιούργησε στα μοντέλα ένα wet look και πρόσδωσε ακόμα πιο πολύ λάμψη στην γενική εικόνα.

beauty

Isabel Marad

Νο make-up look 

Ο οίκος Isabel Marad κατανοώντας την απλότητα που προστάζουν οι εποχές επέλεξε να κρατήσει το look των μοντέλων σε απόλυτα φυσικούς τόνους. Ανεπιτήδευτο hair look και άχρωμο μακιγιάζ  αποτέλεσαν την πρόταση της σεζόν.

beauty

Giambattista Valli

Μαργαριτάρια και χρώμα 

Ολόκληρη η περιοχή των ματιών των μοντέλων αξιοποιήθηκε σαν ένας καμβάς από τον Giambattista Valli.Η make-up artist, Helene Vasnier, ζωγράφισε με bold σκιές,  όχι μόνο τα καπάκια ματιών, αλλά και τα φρύδια. Τα στοιχεία των μαργαριταριών «μπλέχτηκαν»  στα μαλλιά των μοντέλων, ένα αποτέλεσμα που επιμελήθηκε η hair expert,  Odile Gilbert.

https://www.instagram.com/p/CMKGPz0oh7R/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Gigi Ηadid: Επέστρεψε στο catwalk πιο ανανεωμένη από ποτέ

Ποια είναι η hair care routine που πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σου;

Πώς πρέπει να αποστειρώνεις τα beauty προϊόντα σου εν μέσω κορονοϊού;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT