Η Gigi Hadid άλλαξε και πάλι το hair-look της. Τι έκανε αυτή τη φορά;

H Gigi Hadid δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της και η νέα αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση μας εντυπωσίασε.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 30 Ιουν. 21
Η Gigi Hadid άλλαξε και πάλι το hair-look της. Τι έκανε αυτή τη φορά;
Cover photo: @gigihadid.

Το μοντέλο Gigi Hadid μπορεί να μας είχε συνηθίσει στην ξανθιά εκδοχή της, όμως, από τον Μάρτιο και μετά, όλες γνωρίζουμε, ότι έκανε την απόλυτη αλλαγή υιοθετώντας την χάλκινη απόχρωση με αφορμή την επιστροφή της στα catwalks, η όποια έγινε μέσα από το show του οίκου Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στις 5 Μαρτίου.

Τώρα, μάλιστα το supermodel αποφάσισε να φρεσκάρει πάλι το χρώμα του χωρίς, ωστόσο, να ξεφύγει από τους πορφυρούς τόνους. Συγκεκριμένα η Gigi Hadid έβαψε τα μαλλιά της σε πιο βαθύ κόκκινο χρώμα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, δείχνοντάς μας το ανανεωμένο της hair look. Κάπως έτσι, πάνω από 67 εκατομμύρια διαδικτυακοί της φίλοι την επαίνεσαν για την συγκεκριμένη επιλογή.

Αυτή η απόχρωση φαίνεται να είναι ένα πολύ πιο ζωντανό χρώμα χαλκού από αυτό που η Gigi είχε τολμήσει στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Gigi Hadid

Photo credit:@gigihadid

Τα κατά κόκκινα μακριά μαλλιά της που πέφτουν χαλαρά γύρω από το πρόσωπό της αναδεικνύουν άψογα τα χαρακτηριστικά της και αυτό το φωτεινό χρώμα προσθέτει μια επιπλέον λάμψη στο πρόσωπό της.

Εμάς μας αρέσει να βλέπουμε πώς η Gigi Hadid «παίζει» με διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου και ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν η Gigi Hadid θα κάνει κάποια ακόμα αλλαγή στο hair look της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

#beauty #Gigi Hadid #hair look #μαλλιά
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: