Αδιάβροχη Μάσκαρα: Ο beauty σύμμαχός σου για ακαταμάχητο βλέμμα ακόμα και στην παραλία

Το έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα είναι κάθε σεζόν must! Κάπως έτσι εμείς για το καλοκαίρι αποφασίσαμε να επενδύσουμε στις αδιάβροχες mascara προκείμενου το αποτέλεσμα να μένει αναλλοίωτο.

Elle 29 Ιουν. 21
Αδιάβροχη Μάσκαρα: Ο beauty σύμμαχός σου για ακαταμάχητο βλέμμα ακόμα και στην παραλία
Cover photo:@elletrowbridge

Χωρίς αμφιβολία υπάρχουν μερικά beauty items, τα οποία είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του μακιγιάζ μας. Σίγουρα, ανάμεσα τους βρίσκεται και η mascara, καθώς για τις περισσότερες από εμάς αποτελεί έναν καθημερινό σύμμαχο ομορφιάς.

Και επειδή φέτος, περισσότερο από ποτέ, ήταν η σεζόν που, με την χρήση της προστατευτικής μάσκας, θέλοντας και μη όλες κλήθηκα να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα μας, η μάσκαρα ως beauty item αποθεώθηκε, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μας χάρισε το σαγηνευτικό βλέμμα που θέλαμε.

Μάλιστα, ακόμα και τώρα που φτάσαμε στο καλοκαίρι και φαίνεται τα μέτρα να χαλαρώνουν, είναι βέβαιο ότι πάλι η μάσκαρα θα αποτελεί ένα από τα κύρια στοιχεία των εμφανίσεών μας, αλλά με μια διαφορά. Τώρα θα επιλέξουμε μια αδιάβροχη φόρμουλα, προκείμενου το eye look μας να μένει άθικτο στη ζέστη και στη θάλασσα.

Κάπως έτσι δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για το εν λόγω beauty προϊόν, εμείς για να σε γλυτώσουμε από την χρονοβόρα αναζήτηση, κάναμε την έρευνα μας και βρήκαμε αυτές που θα χαρίσουν έντονο βλέμμα με διάρκεια.

Ωστόσο, το δικό μας tip- δεδομένου ότι αυτές οι μάσκρα, έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν ουσιαστικά σε οτιδήποτε- είναι να επενδύσετε και σε ένα υψηλής ποιότητας λάδι καθαρισμού για να αφαιρέσετε πλήρως αυτές τις επίμονες φόρμουλες.

μάσκαρα

Αδιάβροχη mascara, Lash Sensational Sky High, Maybelline.

μάσκαρα

 Αδιάβροχη μάσκαρα, Lash Princess, Essence.

μάσκαραΑδιάβροχη μάσκαρα, Worth the hype, NYX Professional.

μάσκαρα

Αδιάβροχη μάσκαρα, Hypnose Waterproof, Lancome.

μάσκαρα

Αδιάβροχη μάσκαρα, In Extreme Dimension, MAC.

μάσκαρα

Αδιάβροχη μάσκαρα, Iconic Overcurl, Diorshow.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT