Έτσι αντιμετώπισε η Hailey Bieber την ενήλικη ακμή

H Hailey Bieber αποτελεί ένα πρότυπο στυλ και ομορφιάς. Μάλιστα, η ίδια συχνά μοιράζεται μαζί μας όλα τα beauty tips της.

Έτσι αντιμετώπισε η Hailey Bieber την ενήλικη ακμή

Η Hailey Bieber, είναι από τα μοντέλα που αποκαλύπτουν πάντα την skincare ρουτίνα που ακολουθούν και έτσι η ίδια δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί μας τα beauty μυστικά που ακολουθεί και της χαρίζουν μεταξένια επιδερμίδα. Πρόσφατα, μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο μας αποκάλυψε πως καταφέρνει να εξαφανίσει κάποιο ενοχλητικό σπυράκι.

https://www.instagram.com/p/CNftybZhODL/

Το εντυπωσιακό μοντέλο όταν εμφανίζει ένα ανεπιθύμητο σπιθουράκι εφαρμόζει αυτοκόλλητα υδροκολλοειδή προκειμένου να καταπολεμήσει την φλεγμονή. Και επειδή όλες μας κατά καιρούς έχουμε έρθει αντιμέτωπες με κάποια φλεγμονή της επιδερμίδας μας, δεν θα γινόταν να μην αναρωτηθούμε για το τι ακριβώς είναι τα συγκεκριμένα επιθέματα.

Αυτά τα «αυτοκόλλητα» είναι στην πραγματικότητα ένας έξυπνος τρόπος για να εξαφανίσουμε ένα ενοχλητικό σπυράκι χωρίς να επιβαρύνουμε το δέρμα μας. Είναι κατασκευασμένα από καθαρό υδροκολλοειδές: ένα κολλώδες υλικό που μοιάζει με γέλη και χρησιμοποιείται συνήθως για την επούλωση πληγών. Όπως ένα μικρό, ημιδιαφανές γύψο,  αυτά τα επιθέματα προσκολλώνται στην επιφάνεια του δέρματος για να παρέχουν πολύπλευρα οφέλη όταν πρόκειται για κάποια δερματική έξαρση.

Δημιουργώντας ένα φυσικό εμπόδιο μεταξύ του ξεσπάσματος και του περιβάλλοντος, αυτά τα αυτοκόλλητα κρατούν τα βακτήρια μακριά. Επιπλέον, το υδροκολλοειδές αυτοκόλλητο έχει την δυνατότητα να απορροφά οποιοδήποτε υγρό πύον από τον πυρήνα μειώνοντας τη φλεγμονή, ενώ παράλληλα επιτρέπει στην επιδερμίδα να επουλωθεί γρηγορότερα.

Ακολούθησε κι εσύ το skincare tip της Hailey Bieber:

Hailey Bieber

Επιθέματα κατά της ακμής ,Killa Spot Clarifying Patch Kit, Zitsticka.

Hailey Bieber

Επιθέματα κατά της ακμής, Acne Pimple Master Patch, Cosrx.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: