Η λεπτομέρεια που απογείωσε το hair-look της Gigi Hadid

H Gigi Hadid, με τα stylish look της, πάντα βρίσκει ένα τρόπο για να μας εμπνεύσει.

Elle 18 Νοε. 21
Η λεπτομέρεια που απογείωσε το hair-look της Gigi Hadid
Cover photo: Edward Berthelot/Getty Images

Από τότε που η Gigi Hadid αποχωρίστηκε τα ξανθά της μαλλιά προκειμένου να υιοθετήσει την χαρακτηριστική φλογερή χάλκινη απόχρωση που έχει τώρα, εμείς δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τα hair-looks της. Γιατί, ναι, αν με το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα, που είχε στο παρελθόν, μας έδινε μια φορά έμπνευση, τώρα το κάνει ακόμα πιο έντονα.

Κάπως  έτσι, λοιπόν, η ίδια βρήκε ξανά ένα νέο τρόπο να αποθεώσει τα χάλκινα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, το supermodel επέλεξε να εμφανιστεί με μακριές αφέλειες και εμείς ερωτευτήκαμε για ακόμα μια φορά το hairstyle της.

Gigi Hadid

Photo credit:@gigihadid

Μάλιστα, η Gigi Hadid δεν είναι η μόνη celebrity που έχει υποκύψει στο συγκεκριμένο ρετρό χτένισμα.H αδερφή της Bella Hadid, Lady Gaga, η Beyoncé η Taylor Swift και η Kaia Gerber, είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας «it» girls, που κατά καιρούς έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο hair trend

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποιο extension, που επέλεξε η Gigi Hadid, για την φωτογραφία, ή αν είναι μια μόνιμη αλλαγή, ωστόσο σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα της πάει πολύ και σίγουρα έκανε πολλές από εμάς να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο να «υιοθετήσουμε» το εν λόγω hair-look.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT