H Bella Hadid μιλά ανοιχτά για την ψυχική υγεία

Το super model μοιράστηκε τη δική του αλήθεια που μας άγγιξε όλους.

Elle 11 Νοε. 21
H Bella Hadid μιλά ανοιχτά για την ψυχική υγεία
Photos: @bellahadid, Andreas Rentz/Getty Images

Το διάσημο super model Bella Hadid μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει με μια συναισθηματική ανάρτηση στα social media. Την περασμένη Τρίτη, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που την δείχνουν να κλαίει, γράφοντας στη λεζάντα «Αυτή είναι λίγο πολύ η κάθε μου μέρα και το κάθε μου βράδυ εδώ και μερικά χρόνια».

Η 25χρονη, που συνήθως δημοσιεύει λαμπερές illustration φωτογραφίες της, είπε στους 47,2 εκατομμύρια followers της, «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αληθινά. Για όποιον από εσάς παλεύει, να το θυμάστε αυτό. Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμική και είναι σχεδόν σαν ένα κινούμενο τρενάκι του λούνα παρκ με εμπόδια… έχει τα πάνω και τα κάτω του και τις δύο πλευρές».

Bella Hadid

Η μικρότερη αδερφή του μοντέλου η επίσης δημοφιλής, Gigi Hadid, πρόσθεσε, «Αλλά θέλω να ξέρεις, ότι υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή».

Το μοντέλο που περπάτησε γεμάτο λάμψη στις πασαρέλες της Victoria’s Seceret εξομολογήθηκε ακόμη ότι της πήρε πολύ χρόνο για να το αναγνωρίσει αυτό. «Είχα καταρρεύσει αρκετές φορές και είχα φτάσει στα όρια της εξουθένωσης για να το μάθω αυτό: αν δουλέψεις αρκετά σκληρά με τον εαυτό σου, περνώντας χρόνο μόνος για να κατανοήσεις τα τραύματα, τι στο προκάλεσε όλο αυτό, τι σου δίνει χαρά και τη ρουτίνα σου, θα είσαι πάντα σε θέση να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και πώς να το χειριστείς. Δεν είμαι σίγουρη γιατί, αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο να μην μοιραστώ την αλήθεια μου εδώ. Σας ευχαριστώ που με είδατε και σας ευχαριστώ που με ακούσατε».

Bella Hadid

Η Bella Hadid ανέβασε επίσης στο Instagram της ένα βίντεο με την τραγουδίστρια Willow Smith, κόρη του ηθοποιού Will Smith, να μιλά για την ψυχική της υγεία. «Και οι άνθρωποι ξεχνούν ότι όλοι αισθάνονται ουσιαστικά το ίδιο: χαμένοι, μπερδεμένοι, δεν είναι πραγματικά σίγουροι γιατί είναι εδώ. Αυτό το άγχος, όπως, όλοι το νιώθουν και προσπαθούν να το καλύψουν με κάποιο τρόπο», λέει η 21χρονη Willow Smith στο βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)


Η Hadid έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τους αγώνες που έδινε σχετικά με την ψυχική της υγεία. Μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας τον Οκτώβριο του 2019 είχε πει ότι πάλευε εδώ και μερικά χρόνια, αλλά ότι «επιτέλους βρισκόταν σε ένα σημείο που δεν την έτρωγε όσο πριν.

Η ίδια έκανε ένα διάλειμμα από τα social media τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, καθώς προσπαθούσε να βελτιώσει την ψυχική της υγεία. Η τελευταία της ανάρτηση ήρθε αφότου η μητέρα της Yolanda είχε εμπλακεί σε φερόμενο καβγά τον Σεπτέμβριο με τον πρώην τραγουδιστή των One Direction, Zayn Malik, το αγόρι της μεγαλύτερης αδερφής της και πατέρα της κόρης τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT