Βάλε αυτές τις 3 ασκήσεις στην καθημερινότητα σου και τα μπράτσα σου θα είναι πιο γραμμωμένα από ποτέ

Αν δυσκολεύεσαι να φορέσεις το τοπάκι εκείνο που αγόρασες το καλοκαίρι, σου έχουμε τη λύση.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 26 Σεπ. 21
Βάλε αυτές τις 3 ασκήσεις στην καθημερινότητα σου και τα μπράτσα σου θα είναι πιο γραμμωμένα από ποτέ

Οι τρικέφαλοι, δηλαδή τα μπράτσα, είναι ένα ευαίσθητο σημείο για πολλές γυναίκες. Το πίσω και άνω μέρος του χεριού μας είναι γνωστή αποθήκη λίπους, ειδικά για σώματα με σιλουέτα μήλο. Αν όμως είναι κάτι που σε ανησυχεί, δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν 3 ασκήσεις που μπορούν να κάνουν θαύματα σε αυτό το σημείο και θα βρεις τα πάντα γι’ αυτές ακριβώς από κάτω.

Εκτάσεις τρικεφάλων στην τροχαλία

3 σετ των 12-15 επαναλήψεων

Χρησιμοποίησε μία λαβή Λάμδα ή ένα ίσιο μπαράκι σε μια ψηλή τροχαλία. Πιάσε τη λαβή με πρηνή τρόπο, έχοντας τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα για σταθερότητα. Πίεσε τη λαβή προς τα κάτω με τους αγκώνες κοντά στα πλευρά μέχρι η λαβή να είναι λίγο πιο κάτω από το στήθος. Αυτή είναι η στάση αφετηρίας. Πίεσε τα χέρια προς τα κάτω μέχρι να είναι σε πλήρη έκταση. Στη συνέχεια επέστρεψε στην θέση αφετηρίας κινώντας μόνο τους πήχεις και όχι τους βραχίωνες.

ασκήσεις για τα μπράτσα

Εκτάσεις τρικεφάλων (γαλλικές) με αλτήρες

3 σετ των 12-15 επαναλήψεων

Ξάπλώσε σε έναν πάγκο ή στο πάτωμα. Κράτησε τους αλτήρες με λαβή hammer πάνω από το στήθος. Με τα χέρια τεντωμένα χαμήλωσε τους αλτήρες λυγίζοντας τους πήχεις προς το κεφάλι. Θυμήσου ότι τα μπράτσα δεν πρέπει να κινούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Kick back με αλτήρα

3 σετ των 12-15 επαναλήψεων

Τοποθέτησε το αριστερό γόνατο στον πάγκο και στηρίξου με την παλάμη του αριστερού χεριού επάνω σε αυτόν. Σε αυτήν τη θέση κράτησε την πλάτη ίσια και περίπου παράλλη με το έδαφος. Σήκωσε με το δεξί χέρι τον αλτήρα μέχρι να είναι σε ευθεία γραμμή με το σώμα σου. Κρατώντας τον αγκώνα κολλημένο στο πλευρό σου, λύγισε τον σε γωνία 90 μοιρών. Κάνε έκταση τον πήχη προς τα πίσωχρησιμοποιόντας μόνο τον τρικέφαλομέχρι να βρεθεί σε ευθεία με τον βραχίωνα και τον ώμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

#fitness #γυμναστική
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: