Γιατί ήταν μαρτύριο για τον Jake Gyllenhaal να γυρνάει ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston;

Ο ηθοποιός έχει παραδεχθεί εδώ και χρόνια τα συναισθήματα που είχε για εκείνη.

Elle 07 Οκτ. 21
Γιατί ήταν μαρτύριο για τον Jake Gyllenhaal να γυρνάει ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston;

Την Τρίτη ο Gyllenhaal βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Howard Stern Show. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο ίδιος θυμήθηκε τη συνεργασία του με την star των «Friends». Ο Jake Gyllenhaal συμπρωταγωνίστησε με την Jennifer Aniston στην ταινία «The Good Girl» to 2002. Στην ρομαντική αυτή dramedy οι δυο τους είχαν αρκετές ερωτικές σκηνές, κάτι που ήταν δύσκολο για τον ηθοποιό αφού ήταν «ερωτευμένος» μαζί της.

Όταν ο Stern τον ρώτησε αν ήταν «βασανιστήριο» αυτές οι σκηνές με την Aniston, επειδή του άρεσε πολύ, εκείνος απάντησε γελώντας, «Ω ναι, ήταν βασανιστήριο, ναι. Αλλά και δεν ήταν ταυτόχρονα. Θέλω να πω, έλα, ήταν σαν ένα μείγμα και των δύο. Παραδόξως, οι ερωτικές σκηνές είναι αμήχανες, γιατί εκείνη την ώρα σε βλέπουν 30 – 50 άτομα; Αυτό δεν με φτιάχνει. Είναι παράξενα μηχανικό. Και είναι επίσης χορός, ακολουθείς μία χορογραφία για την κάμερα. Μπορείς να μπεις σε αυτό, αλλά είναι σαν μια σκηνή πάλης, πρέπει να χορογραφείς αυτές τις σκηνές».

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο 40χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι για τις ερωτικές σκηνές τους χρησιμοποίησαν το trick του μαξιλαριού. «Αυτό ήταν απλώς προληπτικό και χρησιμοποιήθηκε σε κάθε σκηνή εκείνης της ταινίας που ήμουν σε οριζόντια θέση. Νομίζω ότι ήταν στην πραγματικότητα μια πρόταση της Jennifer, ήταν πολύ ευγενική να το προτείνει πριν ξεκινήσουμε».

Το 2016 ήταν η πρώτη φορά που ο Gyllenhaal  μίλησε για το μεγάλο crush που είχε στην Aniston. «Ήμουν χρόνια ερωτευμένος μαζί της. Και η συνεργασία μας δεν ήταν εύκολη για μένα. Θα πω μόνο πως ήταν υπέροχα». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν ήταν το «Friends» που τον έκανε #teamAniston, εξάλλου δεν είναι μεγάλος fan της σειράς, αλλά ο τρόπος που η ηθοποιός παρουσίαζε τον εαυτό της, η προσωπικότητα της και οι ταινίες που επέλεγε να παίξει.

Εμείς καταλαβαίνουμε απόλυτα τον Jake Gyllenhaal, αλλά τι εννοεί ότι δεν είναι fan των «Friends»;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT