To sun-kissed άρωμα με την αναζωογονητική δύναμη των εσπεριδοειδών

Ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Elle 17 Απρ. 24
To sun-kissed άρωμα με την αναζωογονητική δύναμη των εσπεριδοειδών

Με τη χαρακτηριστική του κομψότητα και δημιουργικότητα, ο οίκος Parfums de Marly επιστρέφει στην παράδοση των αναζωογονητικών αρωμάτων που έφτασαν στη Γαλλία την εποχή του Λουδοβίκου XV. Η
φωτεινή, σπινθηροβόλα φρεσκάδα του Perseus, σε συνδυασμό με το μεγάλο sillage του, τονώνει το σώμα και το πνεύμα. Μια ξεχωριστή πρωινή ιεροτελεστία για μια μέρα ατέλειωτης λιακάδας.

Μια ιδιαίτερα τονωτική σύνθεση

Το Perseus φέρνει στο νου ένα πρωινό στην βασιλική κατοικία στο Marly, τη στιγμή που οι πρώτες ακτίνες του ηλίου ξυπνούν το château, ζεσταίνουν τους κήπους και κάνουν τις πηγές του
να λαμπυρίζουν. Ένα sun-kissed άρωμα που υμνεί τη λάμψη των εσπεριδοειδών και τονώνει την ενέργεια.

άρωμα

Οι νότες που συνθέτουν το πιο λαμπερό & φρέσκο άρωμα

Το ακόρντο ροζ γκρέιπφρουτ και η καρδιά από βετιβέρ ζωντανεύουν τη στιγμή που συναντιούνται. Το πρώτο, αναζωογονεί αμέσως, με τη φρεσκάδα του να ηλεκτρίζει την επιδερμίδα, καθώς αναδύεται η ραφιναρισμένη, καθησυχαστική και αισθησιακή, γήινη όψη του δεύτερου. Το αρωματικό ίχνος του εμπλουτίζεται με ambergris και long-lasting ξηρά ξύλα.

Νότες Κορυφής: Ροζ γκρέιπφρουτ -Περγαμόντο -Μπουμπούκι Φραγκοστάφυλου
Νότες Καρδιάς: Βετιβέρ-Ανανάς-Πράσινο Μανταρίνι-Γεράνι
Νότες Βάσης: Ξηρά ξύλα-Cashmere Wood-Ακόρντο ambergris

Για κάθε τύπο δέρματος

Στον Οίκο Parfums de Marly, ένα άρωμα βλέπει το φως μόνο όταν έχει τελειοποιηθεί, δοκιμαστεί και ραφιναριστεί ακόμα περισσότερο, μέσα στο χρόνο. Στο Perseus, ο Οίκος πήγε αυτή την προσέγγιση ακόμα πιο μακριά.

Ο λόγος είναι ότι το άρωμα, ειδικά όταν περιέχει φυσικά συστατικά όπως τα εσπεριδοειδή, είναι και θέμα αλχημείας, η οποία εξαρτάται από την ισορροπία ανάμεσα στο pH της επιδερμίδας (η
ξηρή επιδερμίδα είναι πιο «όξινη», για παράδειγμα) και τα επίπεδα μελανίνης.

Η οσφρητική πυραμίδα του Perseus αναπτύχθηκε για να προσφέρει διαρκή φρεσκάδα σε όλους τους τύπους δέρματος. Είναι ένα universal άρωμα, ανεξάρτητο από τον τόνο του δέρματος.

άρωμα

Ακτινοβόλο Κίτρινο

Το χρώμα του κυρίαρχου άστρου, βασιλιά της ανανέωσης και της ενέργειας. Φυσικά, το Perseus «φοράει» κίτρινο.

Η αδιαφάνεια του γυαλιού όχι μόνο εξασφαλίζει μια σύνθεση χωρίς τεχνητά χρώματα αλλά και απόλυτα προστατευμένη από το φως, ενώ το χρώμα του ακτινοβολεί μια εύθυμη διάθεση.

Το σύμπαν του Perseus φέρει το απόλυτο σύμβολο της μοναρχίας – τον Ήλιο – μια αναφορά στο σύμβολο που διακοσμούσε την κρεβατοκάμαρα του Λουδοβίκου XIV και, αργότερα, του Λουδοβίκου XV στο Château de Marly, φωτίζοντας το πρωινό τους ξύπνημα. Ένα ακτινοβόλο έμβλημα για ένα ηλιόλουστο, νέο άρωμα.

άρωμα

Άρωμα, Perseus, Parfums De Marly.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT