Follow us

Search

Σχέσεις-Σεξ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 18 Μαΐ 2021

20 θετικές φράσεις που μπορείς να λες στον εαυτό σου για ένα καθημερινό boost αυτοπεποίθησης

Μπορεί όλοι να είμαστε οι καλύτεροι σύμβουλοι και “ψυχολόγοι” για τους φίλους μας, αλλά μερικές φορές πρέπει να φροντίζουμε και τον εαυτό μας. Με τις παρακάτω 20 φράσεις, μπορείς να τονώσεις την δική σου αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις την κάθε μέρα με θετικά vibes.

Γραφει: ΣΟΦΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 17 Μαΐ 2021

Τα 2/3 των γονέων που δουλεύουν από το σπίτι, δεν θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο

Η πανδημία είναι εξαιρετικά στρεσογόνα για όλους μας. Όμως, ως γονείς που εργαζόμαστε από το σπίτι, μπορούμε να βρούμε αρκετά θετικά, ειδικά τις ώρες που τα μικρά μας έκαναν τηλεκπαίδευση. Μπορεί να πεταγόμασταν από δωμάτιο σε δωμάτιο συχνά, αφήνοντας για λίγο τη δουλειά μας, όμως σίγουρα νιώθαμε πιο άνετες.

Γραφει: elle.gr
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 14 Μαΐ 2021

Γιατί τα Instagram stories είναι τόσο εθιστικά;

Το να αφιερώνουμε χρόνο βλέποντας απο την οθόνη τη ζωή των φίλων μας μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά ίσως να πρέπει να αφήσουμε λίγο τα Instagram Stories και να εστιάσουμε στην πραγματική ζωή κάποια στιγμή.

Γραφει: ΣΟΦΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 13 Μαΐ 2021

Τα 5 πιο συνηθισμένα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν οι νέες μητέρες

Αναλύουμε τα 5 σημαντικότερα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν οι νέες μαμάδες που σε συνδυασμό με την κατάσταση της πανδημίας επηρεάζουν την ψυχική τους σταθερότητα και χρίζουν μια άμεση επίσκεψη σε έναν ειδικό που μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν,

Γραφει: elle.gr
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 13 Μαΐ 2021

Γυμναστική ή χρήματα για shopping; Eσύ τι από τα δύο προτιμάς;

Είναι η ευεξία της άσκησης ισχυρότερη από την ικανοποίηση που μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα; H Fitness Coach Ζίνα Γκρέκα μας απαντά.

Γραφει: elle.gr
Σχέσεις-Σεξ 12 Μαΐ 2021

5 ενδιαφέρουσες έρευνες γύρω απο το σεξ που έγιναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Και ενώ οι περισσότεροι επιστήμονες, έψαχναν τρόπους να πολεμήσουν τον Covid-19, υπήρχαν και μερικοί που με αφορμή το social distancing και την καραντίνα, διεξήγαγαν έρευνες σχετικές με την σεξουαλική ζωή και δραστηριότητα. Πάμε να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές.

Γραφει: ΣΟΦΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 11 Μαΐ 2021

Γιατί αποζητάμε διαρκώς την επιβεβαιώση από τους άλλους; Η ψυχολόγος Φανή Ζαφειρίδου μας εξηγεί

Σε ένα κόσμο που το “τι θα πει ο κόσμος” δυστυχώς έχει ακόμη σημασία, η ψυχολόγος Φανή Ζαφειρίδου μας βοηθά να κατανοήσουμε πως μπορούμε να σταματήσουμε να ενδιαφερόμαστε για τη συγκατάθεση και την έγκριση των άλλων στις προσωπικές μας επιλογές ζωής.

Γραφει: ΣΟΦΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ
Σχέσεις-Σεξ 10 Μαΐ 2021

Έρευνα δείχνει πως η κακή ποιότητα ύπνου επηρεάζει τη σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών

Μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο διεθνές περιοδικό Menopause, αποκαλύπτει πως οι γυναίκες που κοιμούνται λιγότερο και μη ποιοτικά, είναι πιο πιθανό να μην ευχαριστηθούν τη σεξουαλική τουε δραστηριότητα αργότερα

Γραφει: ΣΟΦΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 8 Μαΐ 2021

Ιδέες για τον μπαμπά και το παιδί που θα κάνουν τη Γιορτή της Μητέρας αξέχαστη

Φέτος, με αφορμή την Γιορτή της μητέρας δίνουμε ιδέες για δραστηριότητες και δώρα που μπορεί να οργανώσει ο μπαμπάς με το παιδί.

Γραφει: elle.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

αδέλφια

Πώς να αποτρέψουμε τα αδέλφια από τους τσακωμούς

Η σχέση ανάμεσα στα αδέλφια χτίζεται με τα χρόνια. Ο life coach Νάσος Θεοδοσόπουλος μας εξηγεί πως να βοηθήσουμε την εξέλιξη της σχέσης τους και να αποτρέψουμε τους τσακωμούς.

κριτήρια

Ο life coach αποκαλύπτει τα 3 ιδιαίτερα κριτήρια για την επιλογή κατάλληλου συντρόφου

Ο Life coach Νάσος Θεοδοσόπουλος φροντίζει να μας υπενθυμίσει ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας όταν βρισκόμαστε σε θέση να επιλέξουμε τον σύντοροφό μας.

εαυτό

Τι δεν σου αρέσει στον εαυτό σου; Οι 10 πιο συχνές απαντήσεις #έρευνα

Σε μια έρευνα με 2.242 ενήλικες στην ερώτηση "Τι δε σου αρέσει στον εαυτό σου" οι απαντήσεις ήταν πολλές αλλά και κοινές μεταξύ τους. Διάβασε τα αποτελέσματα της έρευνας και δες αν και εφόσον ταυτίζεσαι με τις 10 απαντήσεις.

ρομαντική

20 tips που θα σε κάνουν λίγο πιο ρομαντική με τον σύντροφό σου

Ο ρομαντισμός είναι μια αίσθηση που κάποιοι έχουν εκ φύσεως ή προσπαθούν να την καλλιεργήσουν για να μπορέσουν καλύτερα μέσω αυτού να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο σύντροφό τους. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη, αλλά συνήθως είναι αναμενόμενη. Βρήκαμε 20 μικρούς τρόπους που θα σε κάνουν λίγο πιο ρομαντική και που ξέρεις, μπορεί να δεις μια αναζωπύρωση στη σχέση σου με το σύντροφό σου!