“Skin Effect”: Αυτό είναι το πιο φυσικό και κομψό μανικιούρ

H πιο κομψή και πρακτική επιλογή για το καλοκαίρι.

Νίνα Μουσούρη 18 Απρ. 24
“Skin Effect”: Αυτό είναι το πιο φυσικό και κομψό μανικιούρ

Καθώς ξεκάθαρα διανύουμε μια περίοδο όπου τα φυσικά looks βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε γνήσιου beauty addict girl, δεν θα γινόταν να μην κάνουμε μια ειδική αναφορά και στο απόλυτα κομψό μπεζ μανικιούρ που δημιουργεί το “skin effect” και ουσιαστικά γίνεται ένα με το δέρμα μας. Πώς επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα; Είτε με την τεχνική του ημιμόνημου μανικιούρ , είτε με τη μέθοδο του τζελ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOLA TURANI (@paolaturani)

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή: Πρόκειται για ένα nail trend που εκτελείται κυρίως σε κοντά νύχια, μόνο και μόνο για να διατηρήσουμε την minimal αισθητική που χαρακτηρίζει το εν λόγω nail trend. Όσον αφορά το χρώμα; Αναμιγνύονται διαφορετικές αποχρώσεις για να αναδημιουργηθεί το χρώμα του δέρματος, κάνοντας τα άκρα μας να φαίνονται πιο μακριά. Ωστόσο το μυστικό για το απόλυτο αποτέλεσμα, βρίσκεται στο τέλος. Ολοκληρώνουμε το μανικιούρ μας με ένα top coat, το οποίο θα δώσει ματ φινίρισμα.

Γιατί ξεχωρίζει το “skin effect” μανικιούρ;

Σίγουρα μιλάμε για μια επιλογή η οποία λόγω χρώματος, δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση. Αρκετά σημαντικό. Παράλληλα, καθώς τους πιο φωτεινούς και ζεστούς μήνες του χρόνου, η επιδερμίδα μας μαυρίζει, δημιουργεί μια ελαφριά αντίθεση, η οποία είναι απόλυτα κομψή. Τελευταία αλλά αρκετά σημαντική λεπτομέρεια; Μιλάμε για ένα μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε στυλ και κάθε περίσταση δίχως να μας περιορίζει.

 

μανικιούρ

@onparlemode

Beauty Note: Πέρα από το ματ φινίρισμα, μπορούμε εναλλακτικά να επιλέξουμε ένα top coat που θα δώσει γυαλάδα.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT