New entry: Ανακαλύψαμε τις τσάντες – εμμονή για αυτό το καλοκαίρι

Αυτές είναι οι made in Greece τσάντες που θα θες να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Ιφιγένεια Ηλιάδη 10 Μαΐ. 24
New entry: Ανακαλύψαμε τις τσάντες – εμμονή για αυτό το καλοκαίρι

Έχοντας διαβάσει ξανά και ξανά τις λεπτομερείς αναφορές μας για τα αξεσουάρ του καλοκαιριού, αναμφίβολα γνωρίζεις ήδη ποιες είναι οι τσάντες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των fashion lovers. Οι τσάντες με πλέξη ήταν εκείνες που κατέκλυσαν τις πασαρέλες, κάνοντάς μας ξεκάθαρο πως μιλάμε για το it-αξεσουάρ της σεζόν που διανύουμε. Κάνοντας, λοιπόν, μία έρευνα πάνω στις τσάντες που “επιβάλλεται” να κρατήσουμε στο προσεχές μελλόν, το βλέμμα μας έπεσε πάνω σε ένα νέο brand που αξίζει να μάθουμε, καθώς περιλαμβάνει τα πιο stylish must have του καλοκαιριού.

Ο λόγος για τις Monochrome Rainbow τσάντες που έχουν ελληνική καταγωγή και έκαναν δυναμικό ντεμπούτο στην αρχή του χρόνου. Όπως όλα δείχνουν οι πολύχρωμες αυτές πλεκτές τσάντες θα γίνουν η νέα μας εμμονή, χάρη στην πρωτοτυπία των σχεδιών και των ζωηρών αποχρώσεων. Κάθε τσάντα έχει το δικό της μοναδικό χαρακτήρα και τη δική της ιστορία να διηγηθεί.

τσάντες

τσάντες

Η προσοχή στις αποχρώσεις άλλωστε, γίνεται φανερή και από το όνομα του brand  “Monochrome Rainbow”, το οποίο εμπνεύστηκε από το σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο. Αναμφίβολα, το εντυπωσιακό είναι η προσεκτική επιλογή που έχει γίνει στα χρώματα, στα υλικά και το μεγάλο χρωματικό εύρος. Από την άλλη, το γεγονός ότι είναι 100% χειροποίητες και κατασκευασμένες στην Ελλάδα από την ομάδα του Monochrome Rainbow, σημαίνει πως είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από το χαρακτηριστικό tag που παρέχει τη δυνατότητα στον αγοραστή να τα στείλει για επιδιόρθωση, οποιαδήποτε στιγμή.

τσάντες

Πιο αναλυτικά, στο Monochrome Rainbow θα ανακαλύψεις 4 συλλογές – CHROMA, KALEIDO, LOLLIPOP, TROPICA– που δεν μοιάζουν η μία με την άλλη, καθώς απευθύνονται σε διαφορετικές περιστάσεις.

τσάντες

τσάντες

Λίγα λόγια για τη δημιουργία του brand

Το Monochrome Rainbow που φαίνεται πως θα κλέψει την καρδιά όλων των it-girls, εμπνεύστηκε και σχεδιάστηκε από τη Χριστίνα Καραβοκύρη, η οποία μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας και του marketing, υλοποίησε ένα «απλώς περίπλοκο» όπως λέει, και «γεμάτο αντιφάσεις» εγχείρημα. Οι αντιφάσεις προκύπτουν μέσα από τη δημιουργία και αυτό καθιστά το ταξίδι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση. «Κύριος στόχος είναι να βλέπουμε τους πελάτες μας να ενθουσιάζονται με το νέο τους απόκτημα. Χρησιμοποιήσαμε πολλά και έντονα χρώματα για να προξενήσουμε συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού! Αυτή είναι η αποστολή μας!», εξηγεί η δημιουργός.

Πέρα όμως από τις τσάντες η απόλυτα δημιουργική ομάδα του Monochrome Rainbow, ετοιμάζει και νέα προϊόντα που πρόκειται να παρουσιάσει, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε το fashion radar μας ανοιχτό.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT