Αυτά είναι τα chic παπούτσια που επιλέγουν οι Λονδρέζες (και δεν είναι οι μπαλαρίνες)

Τα παπούτσια που έχουν επιλέξει γι'αυτή τη σεζόν τα stylish girls του Λονδίνου.

Elle 18 Οκτ. 24
Αυτά είναι τα chic παπούτσια που επιλέγουν οι Λονδρέζες (και δεν είναι οι μπαλαρίνες)

Την περσινή χρονιά το λήμμα παπούτσια θα μπορούσε να αντικατασταθεί με τη λέξη μπαλαρίνες, από τη στιγμή που το εν λόγω item ήταν το μόνο για το οποίο ακούγαμε. Σχεδιαστές, fashion crowd και social media είχαν πειστεί πως οι μπαλαρίνες είναι το παπούτσι που θα φοράμε non-stop – και δεν είχαν άδικο- δημιουργώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ωστόσο, τη νέα χρονιά με την εξέλιξη των trends, συνειδητοποιήσαμε πως ένα άλλο κομμάτι κέρδισε την εμπιστοσύνη των fashion lovers, με τις Λονδρέζες να έχουν ήδη αντικαταστήσει τις μπαλαρίνες με ένα νέο stylish item.

Ο λόγος για τα slingback που τις τελευταίες σεζόν έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback. Μην ξεχνάμε πως αυτά τα chic παπούτσια ήταν ό,τι πιο trendy τη δεκαετία του ’90, με τα it girls εκείνης της εποχής να τα φορούν non-stop. Περίπου 30 χρόνια αργότερα, τα slingback βρέθηκαν ξανά στις συλλογές μεγάλων οίκων, με αποτέλεσμα να μας υπενθυμίσουν την ασυναγώνιστη κομψότητα που χαρίζουν. Μάλιστα, υπάρχουν δύο κατηγορίες που μοιάζουν να τρεντάρουν αυτή τη στιγμή, στις οποίες αξίζει να επενδύσεις κι εσύ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Flat slingback

Αν έχεις κουραστεί να βλέπεις τις μπαλαρίνες και θα ήθελες να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, χωρίς να απομακρύνεσαι αρκετά από το δικό σου, προσωπικό στιλ, μπορείς να τις αντικαταστήσεις με τα flat slingback. Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω παπούτσι θα σου δώσει την ίδια εικόνα, αλλά με πιο stylish τρόπο.

Δερμάτινα φλατ slingback Signoria, GUCCI

παπούτσια

Kitten heels

Τα είδαμε να δηλώνουν “παρουσία” από πασαρέλα σε πασαρέλα, αφού τα kitten heels θα μπορούσαν να λάβουν τον τίτλο “παπούτσι της χρονιάς”. Είτε σε casual ή πιο επίσημες εμφανίσεις, τα kitten heels μοιάζουν να μπορούν να ολοκληρώσουν με στιλ κάθε σου look, χωρίς μάλιστα να σε κουράζουν, χάρη στο χαμηλό τακούνι τους.

Slingback kitten heels Cherish, Saint Laurent

παπούτσια

Αν λοιπόν θα ήθελες να κάνεις μία ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σου, χωρίς να πάρεις δραστικά μέτρα, τα slingback είναι το item που χρειάζεσαι στις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις σου.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT