Βρήκαμε το ελαφρύ αλλά ζεστό αμάνικο μπουφάν για τις πρώτες κρύες ημέρες που κοστίζει 50 ευρώ

Το πανωφόρι που θα έχεις παντού μαζί σου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Elle 18 Οκτ. 24
Βρήκαμε το ελαφρύ αλλά ζεστό αμάνικο μπουφάν για τις πρώτες κρύες ημέρες που κοστίζει 50 ευρώ

Όσο κι αν βρισκόμαστε στα μέσα του φθινοπώρου λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την εποχή για να μπούμε στον χειμώνα, στη χώρα μας η θερμοκρασία παραμένει υψηλή, με μικρές πτώσεις προς το βραδάκι. Αυτό σημαίνει πως το πανωφόρι είναι guest εμφάνιση στο look μας, άλλοτε απαραίτητο και άλλοτε περιττό. Για να είσαι σίγουρη πως δεν θα κρυώσεις στιγμή, αλλά ούτε θα ζεσταθείς έχοντας μαζί σου ένα μπουφάν που σε βαραίνει, βρήκαμε για σένα το ιδανικό κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Ο λόγος για το αμάνικο, ζεστό vest που βρήκαμε στη συλλογή της Uniqlo, που θα ταιριάξει με κάθε look και θα σε κρατήσει ζεστή παρά τον ελαφρύ σχεδιασμό του. Ειδικότερα, θα έλεγε κανείς πως το εν λόγω μπουφάν είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μέρα και θα σε “σώσει” είτε κάνει κρύο, είτε ζεστή. Μπερδεύτηκες; Ας το εξηγήσουμε πιο απλά.

μπουφάν

Το εν λόγω μπουφάν είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά ελαφριά υλικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σε βαρύνει να το κουβαλάς αν ζεσταθείς, ωστόσο την ίδια στιγμή περιλαμβάνει πούπουλο υψηλής ποιότητας που δεν θα σε αφήσει στιγμή να κρυώσεις φορώντας το. Μάλιστα, αν δεν θες να το φορέσεις ή να το κρατήσεις, μπορείς να το τοποθετήσεις στο βολικό pouch αποθήκευσης, που θα χωρέσει στην τσέπη σου. Παράλληλα, το φινίρισμα από υδατοαπωθητικό υλικό θα σου δώσει έναν ακόμα λόγο να το φορέσεις ακόμα και σε βροχερές ημέρες.

μπουφάν

Αν θες να προσθέσεις στο στιλ σου το πρακτικό και stylish αμάνικο μπουφάν στην απόχρωση που ταιριάζει με τα πάντα, ρίξε μία ματιά στην “επόμενη αγορά σου”. Θυμίσου επίσης πως το εν λόγω μπουφάν κοστίζει 50 ευρώ, πράγμα που θα σε πείσει να το βάλεις κατευθείαν στο shopping cart σου.

Ελαφρύ αμάνικο μπουφάν, Uniqlo

μπουφάν

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT