15 μαθήματα στυλ από μια blogger που δεν φοβάται να ξεχωρίσει!

Μήπως βρήκες το style icon που θα εμπιστεύεσαι από εδώ και πέρα;

Elle 08 Φεβ. 19
15 μαθήματα στυλ από μια blogger που δεν φοβάται να ξεχωρίσει!

H Nina Sandbech καταφέρνει πάντα να μαγνητίσει τους φωτογράφους χάρη στα ανατρεπτικά looks που προτιμά. Βασισμένα πάντα στην Scandi Cool αισθητική που κάνει θραύση στον κόσμο της μόδας, δημιουργεί σύνολα που μπορεί να μην φανταζόσουν αλλά κάνουν την διαφορά. Μπήκαμε στον λογαριασμό της στο instagram και ανακαλύψαμε τα μυστικά της για στυλ που σπάει τους κανόνες με τον πιο φρέσκο τρόπο:

Ποιος είπε ότι τα leather κομμάτια είναι μόνο για rock chicks; 

Αν έχεις προσθέσει κάποιο κομμάτι από δέρμα ή βινύλιο στην συλλογή σου, μην περιορίζεσαι με τους συνδυασμούς. Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με τα πιο girly κομμάτια όπως ένα ροζ πανωφόρι και μια mini bag με πουά.

Σπάσε τους κανόνες! 

Συνδύασε το αγαπημένο σου ψηλόμεσο παντελόνι με τοπ που έχει έντονα μανίκια, χρώμα και ενδιαφέρουσα υφή. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα κομψό, σύγχρονο και θα σε κάνει talk of the town χωρίς καμία αμφιβολία.

Πες “ναι” στον συνδυασμό ροζ και κόκκινου

Οι στιλιστικοί κανόνες που ξέραμε δεν ισχύουν πια. Συνδυάζοντας έντονα χρώματα, ειδικά όσα έχουν κοντινές αποχρώσεις, απογειώνουν ακόμα και τα απλούστερα κομμάτια και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Tα girly αξεσουάρ κάνουν την διαφορά

Ακόμα και ένα σύνολο με απλά κομμάτια μπορεί να πάρει νέα διάσταση αν το ολοκληρώσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μπαρέτες για τα μαλλιά με πέρλες ή bead bags σε κοριτσίστικα χρώματα θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη.

Τα πλεκτά ταιριάζουν τέλεια με σατέν φορέματα ή slip φούστες

Κάνε την διαφορά σετάροντας ένα κλασικό σατέν κομμάτι με το αγαπημένο σου καθημερινό πλεκτό για να δημιουργήσεις ένα σύνολο που αποθεώνει τις αντιθέσεις. Έτσι θα μοιάζεις σίγουρα βγαλμένη από το feed των πιο on-trend accounts του instagram.

More is more! 

Έντονα χρώματα και αξεσουάρ με glitter; Γιατί όχι; Οι συνδυασμοί αυτοί είναι που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όταν φοράς ένα μονόχρωμο σύνολο. Εκφράσου και άφησε την φαντασία σου να σε οδηγήσει στα πιο funky outfits.

Χρώμα και neutrals – ο τέλειος συνδυασμός για κάθε μέρα 

Αν αγαπάς το χρώμα αλλά δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις στην καθημερινότητά σου, τα πράγματα είναι απλά: επίλεξε ένα πανωφόρι σε neutral απόχρωση για να ισορροπήσεις το σύνολό σου και να το κάνεις ιδανικό για κάθε περίσταση, ακόμα και το γραφείο.

Τα καλσόν με logo ή prints είναι τοπ επιλογή! 

Δες το μικρό μαύρο φόρεμα που σίγουρα έχεις στην συλλογή σου με άλλο μάτι συνδυάζοντάς το με ένα καλσόν που έχει logos ή κάποιο ενδιαφέρον print.

Η slip skirt είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι τώρα
Όποιο χρώμα και αν επιλέξεις να είσαι σίγουρη ότι θα την φοράς από τώρα και καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού καθώς είναι ό,τι πιο ευέλικτο κυκλοφορεί.

Τόλμησε να ξεχωρίσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις fashion faux pas αν συνδυάσεις μονόχρωμα κομμάτια, όσο και αν σου φαίνεται ότι τα χρώματα αυτά δεν ταιριάζουν. Πάρε παράδειγμα από αυτή την φωτογραφία και η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Το print mixing είναι must

Aυτός είναι ο πιο πρωτοποριακός τρόπος να ξεχωρίσεις καθώς είναι το μυστικό της επιτυχίας των κοριτσιών που ξέρουν από μόδα.

Total Denim all the way

Αυτά τα κομμάτια αποκλείεται να λείπουν από την συλλογή σου. Γιατί να μην τα συνδυάσεις μεταξύ τους για να κάνεις ένα total denim look που θα ξεχωρίσει;

Καλσόν και πέδιλα. Why not? 

Έχουμε μάθει ότι αυτά είναι δύο κομμάτια που καλό θα ήταν να μην κάνουν κοινές εμφανίσεις. Η blogger αυτή όμως πάει κόντρα στους κανόνες και το τολμά. Αν νιώθεις εξίσου τολμηρή αντίγραψέ την και εσύ.

Τα black and white σύνολα δεν χρειάζεται να είναι minimal 

Μπορεί οι αποχρώσεις αυτές να είναι διαχρονικές και κομψές αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να υιοθετήσεις την μίνιμαλ εκδοχή τους. Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες αφού τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για πειραματισμούς με πιο εξεζητημένα κομμάτια.

Colour pop! 

Aν πάλι επιδιώκεις πάντα να σπας την μονοτονία του black and white, κάνε το σωστά. Επίλεξε παπούτσια ή αξεσουάρ σε πολύ έντονα χρώματα όπως το φούξια ή με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως το vinyl ή οι διαφάνειες και θα κάνεις τους πιο fun συνδυασμούς παραμένοντας πιστή στο κλασικό mood.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT