Αυτές οι totally French εμφανίσεις είναι το αντίδοτο στην πλήξη των ημερών

Το je ne sais quoi της γαλλικής φινέτσας σε 11 look για να ανανεωθείς έστω και αν πας μόνο μέχρι το μπαλκόνι.

Elle 15 Απρ. 20
Αυτές οι totally French εμφανίσεις είναι το αντίδοτο στην πλήξη των ημερών

Θεωρούμε δεδομένο ότι όπως κι εμείς τα αγαπημένα μας Parisian girls προτιμούν να μείνουν με τις πιτζάμες ή τα κολάν τους όλη μέρα όσο καλούνται να μείνουν σπίτι για το κοινό καλό. Αυτό όμως δεν θα μας κινούσε το ενδιαφέρον καθώς στόχος μας αυτές τις μέρες είναι να πάρουμε ιδέες, να ξεσκάσουμε και να το σκάσουμε για λίγο από την πραγματικότητα του #MένουμεΣπίτι που, ας μην κρυβόμαστε, είναι άκρως πληκτική.

Στην αρχή η ιδέα του να φοράμε τα πιο άνετα μας ρούχα ενώ δουλεύουμε από την άνεση του καναπέ μας ακουγόταν άκρως δελεαστική αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, βαρεθήκαμε τις φόρμες και λαχταράμε να νιώσουμε και πάλι φρέσκιες, stylish και περιποιημένες. Πώς θα το πετύχουμε; Ακολουθώντας το παράδειγμα των πιο chic Γαλλίδων που δεν διστάζουν να τολμήσουν τους πιο ανατρεπτικούς stay at home συνδυασμούς. Ο αγαπημένος μας; Οι σατέν πιτζάμες, το ελαφρύ μακιγιάζ και τα glamorous σκουλαρίκια που επέλεξε η super-influencer, Camille Charriere. Εσύ τι λες, θα βγάλεις επιτέλους το κολάν;

Φώτο: annelauremais

Έλα και πάλι σε επαφή με την business πλευρά σου φορώντας έστω και για λίγο το αγαπημένο σου chic κοστούμι. Για ακόμα πιο σέξυ εμφάνιση ακολούθησε το παράδειγμα της Anne Laure Mais.

Φώτο: alizeegamberini

Το θηλυκό λουλουδάτο φόρεμά σου είναι δεδομένο ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση αν το φορέσεις ακόμα και για λιγο φρέσκο αέρα στο μπαλκόνι του σπιτιού σου. Γιατί να μην φέρεις την άνοιξη αφού εκείνη φέτος δεν θα έρθει σε ‘μας;

Φώτο: pia_mbd

Αγόρασες τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια και δεν έχεις που να τα φορέσεις; Εμείς θα σου προτείναμε να τα φορέσεις στο σπίτι και φυσικά να απαθανατίσεις τη στιγμή σαν γνήσιο fashion girl.

Έχεις σατέν πιτζάμες; Δεν φαντάζεσαι πόσο fabulous θα νιώσεις αν τις φορέσεις έστω και για λίγο με τα πιο λαμπερά σκουλαρίκια της συλλογής σου. Έξτρα πόντοι για τα chic και σέξυ παπούτσια για όσο αντέξεις!

Φώτο: basicstouch

Τα basic σύνολα δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι βαρετά και μια oversized ζακέτα με cosy διάθεση σίγουρα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την εποχή.

Φώτο: jeannedamas

Μπορεί η μίνι φούστα της Jeanne Damas να μην ήταν η πρώτη μας επιλογή για τις μέρες που μένουμε σπίτι αλλά αν κάτι έχει τη δυνατότητα να μας φτιάξει τη διάθεση θα το φορέσουμε και θα το ευχαριστηθούμε όσο δεν φαντάζεσαι.

Φώτο: leiasfez

Βγάλε κάλτσες και παντόφλες και φόρεσε τις μπαλαρίνες σου που είναι εξίσου άνετες αλλά εκατό φορές πιο stylish. Υπάρχει λόγος που οι Γαλλίδες δεν τις αποχωρίζονται ούτε στο σπίτι.

Φώτο: lucilliachenel

Αγόρασες το πιο όμορφο τοπ αλλά δεν έχεις που να το φορέσεις; Θα το βάλεις  σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζην και θα βγεις στο μπαλκόνι να απολαύσεις την απογευματινή ζέστη μετά τη δουλειά. Να σου προτείνουμε και ένα ποτήρι κρασί;

Φώτο: louvills

Αν σήμερα θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα της άνοιξης έχει έρθει η ώρα να βάλεις το αγαπημένο σου animal print κομμάτι και να πειραματιστείς με αυτό ώστε να ξέρεις ακριβώς πώς θα το φορέσεις όταν τελειώσει η καραντίνα.

Φώτο: sabinasocol

Ένα tonal look με πρωταγωνιστή το αγαπημένο μας λευκό πουκάμισο σίγουρα θα μας βγάλει από τη ρουτίνα των ημερών και θα μας χαρίσει chic αέρα που πάντα μας κάνει να αισθανόμαστε ακαταμάχητες.

Φώτο: parysatis

Η αγαπημένη σου ζακέτα με τη ρετρό διάθεση είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αισθανθείς λίγο πιο περιποιημένη σήμερα. Δεν έχεις παρά να την συνδυάσεις με το αγαπημένο και πιο κολακευτικό τζην της συλλογής σου και… να μείνεις σπίτι!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT