Απόδραση με…: Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στις διακοπές;

Αν δεν ξέρεις σε ποιο ζώδιο ανήκει η καλοκαιρινή συντροφιά σου, ίσως αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να μάθεις...

HELLO.gr 01 Αυγ. 19
Απόδραση με…: Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στις διακοπές;

Έχετε πάρει την άδεια σας, έχετε ετοιμάσει τις βαλίτσες σας και είστε καθ’ όλα έτοιμοι για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Αλήθεια τι ζώδιο είναι το ταίρι με το οποίο θα μοιραστείτε τις θερινές νύχτες σας εσείς οι δεσμευμένοι; Αλλά και εσείς οι αδέσμευτοι που έχετε βάλει πλώρη για νέες επαφές, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε απέναντι στις νέες ζωδιακές γνωριμίες;Είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει ότι χρειάζεται; Γνωρίζετε πως πρέπει να συμπεριφερθείτε για να γυρίσετε απόλυτα ικανοποιημένοι επιστρέφοντας; Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αν θέλετε να αποφύγετε τα καλοκαιρινά «εγκαύματα»….

Διακοπές με Κριό

Σε σχέση: Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε συντροφιά με το αγαπημένο σας Κριάρι. Δε νομίζω να χρειάζεται να σας πω, ότι βρίσκεστε δίπλα σε ένα από τα φλογερά ζώδια του ζωδιακού. Είμαι σίγουρη ότι πήρατε ότι πιο αποκαλυπτικό διαθέτουν τα συρτάρια του κομοδίνου σας και μάλιστα σε μαύρο χρώμα. Όχι; Ξαναφτιάξτε τη βαλίτσα σας! Πιστέψτε με, δε θα το μετανιώσετε…

Δε πιστεύω να νομίζετε πως θα την βγάλετε όλη μέρα στη ξαπλώστρα και με χουζούρι; Θα φρικάρει…Βεβαίως και του αρέσει η θάλασσα αλλά θα χρειαστούν και οι εναλλαγές αν δε θέλετε να βαρεθεί μαζί σας. Πάρτε λοιπόν και κανένα ζευγάρι παπουτσάκια χαμηλά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε και εξερευνήσεις εκεί που θα πάτε. Δώστε στο Κριάρι σας την πρωτοβουλία και ξεκινήστε με διάθεση για περιπέτεια και ριψοκίνδυνες βραδιές. Είμαι σίγουρη ότι στην επιστροφή θα λάμπετε!

Νέα Γνωριμία: Αν γνωρίσετε στις διακοπές ένα Κριάρι, πάρτε το απόφαση πως μόνο ήσυχες δε θα είναι αυτές οι διακοπές. Αν είστε τύπος που του αρέσει το ρομάντζο και οι βαρκάδες καλύτερα να κοιτάξετε αλλού. Εδώ είναι χαμένη υπόθεση. Ο Κριός δεν έχει χάσιμο χρόνου για τέτοια. Το φλερτ του θα είναι άμεσο και θα περιμένει και άμεση ανταπόκριση. Μην αρχίσετε τα δε ξέρω, ίσως, μπορεί… Θα φύγει με ταχύτητα φωτός από δίπλα σας. Εδώ κερδίζετε μόνο αν δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας.

Πρέπει να δείχνετε φλογεροί, και έτοιμοι για ανακαλύψεις παντός τύπου… Αν επίσης σας αρέσουν τα extreme sports …τότε βρήκατε το ιδανικό ταίρι. Πρέπει να είστε διαφορετικοί από ότι γνωρίζει μέχρι τώρα, ενεργητικοί, αλλά και αποκαλυπτικοί όπου χρειάζεται… Ε φορέστε και κάτι αποκαλυπτικό και το εισιτήριο για αξέχαστες διακοπές είναι ήδη στα χέρια σας!

Διαβάστε και τα υπόλοιπα ζώδια στο HELLO.gr.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT