BLOG Gourmet News: Cool νύχτες στα Βόρεια προάστια

Μπορείς να ζήσεις το καλοκαιρινό όνειρο στο όμορφο roof garden του club-restaurant Divine στο Κεφαλάρι.

Elle 20 Αυγ. 12
BLOG Gourmet News: Cool νύχτες στα Βόρεια προάστια

Καταπράσινη ταράτσα, δροσερή που σε στέλνει… διακοπές!  Η διακόσμηση είναι ευχάριστη και ανάλαφρη. Ό,τι πρέπει για καλοκαίρι. Παίζει στα χρώματα λευκού, γκρι και μπλε. Τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τα κυκλαδονήσια. Η διάθεση ενισχύεται και από το εντυπωσιακό μεγάλο λευκό ξύλινο τραπέζι με άμμο, βότσαλα και αστερίες, που φέρνει τη θάλασσα στο πιάτο μας και είναι ιδανικό για μεγάλες παρέες, αφού μπορούν άνετα να καθίσουν ακόμη και 30 άτομα! Όλοι μια παρέα.

Μου αρέσει που η κουζίνα σού προσφέρει τη δυνατότητα να φας από light finger food ή πιάτα όπως club sandwich με φιλέτο κοτόπουλο και burger με μοσχαρίσιο κιμά, μανιτάρι Portobello και ψητές πιπεριές στην μπάρα και στα υπερυψωμένα τραπέζια ή να απολαύσεις ένα πλήρες δείπνο με εξαιρετική θέα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ο δημιουργικός σεφ Βασίλης Τζίμας προτείνει ένα καλοκαιρινό ευρωπαϊκό μενού με ασιατικές επιρροές σε προσιτές τιμές.

Σε αρκετά από τα πιάτα του θα ανακαλύψεις εποχιακά φρούτα και λαχανικά, που χαρίζουν ένα αποτέλεσμα δροσερό και ελαφρύ! Από τα ορεκτικά δοκίμασε τα καραμελωμένα στικ χοιρινού με σόγια και πορτοκάλι και συνέχισε με έναν πρωτότυπο συνδυασμό με καρπούζι ψημένο στη σχάρα, ντομάτα, δυόσμο, ανθότυρο και ντρέσινγκ από μέλι και λάιμ.

Μην παραλείψεις να ζητήσεις από τους bartenders το Cucumber, αλλά και το Porn Star μαρτίνι, σπέσιαλ καλοκαιρινά κοκτέιλ. Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Divine.
Resident DJs oι Μιχάλης Τζόνης και Κυριάκος Κεφαλληνός, με κύριο προσανατολισμό τoυς lounge ήχους στην αρχή και τους mainstream λίγο αργότερα, που η μουσική δυναμώνει.
Ποτό και φαγητό κάτω από τα αστέρια, χαλαρό socializing, αλλά και clubbing μέχρι αργά, με προσιτές τιμές και πολύ πολύ καλή διάθεση!

Info:
Divine Club-Restaurant, Κολοκοτρώνη 34, Πλατεία Κεφαλαρίου, τηλ.: 210 8010810.
Ανοιχτά: Kαθημερινά από 21:00
Η κουζίνα σερβίρει από 21:00 έως 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT