BLOG Gourmet News: Ένα μυστικό για το γάμο των ονείρων σας

Αν πρέπει να οργανώσετε το γάμο, μην αγχώνεστε. Μία εξειδικευμένη εταιρεία, η Two Gens Specialists, αναλαμβάνει να κάνει τα σχέδιά σας πραγματικότητα ελέγχοντας και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Elle 03 Ιουλ. 12
BLOG Gourmet News: Ένα μυστικό για το γάμο των ονείρων σας

Οι γάμοι και οι βαπτίσεις είναι στο φόρτε τους αυτό το διάστημα. Γι' αυτές τις σημαντικές στιγμές της χαράς θέλουμε το καλύτερο. Επειδή πολλές φορές δεν γνωρίζουμε τα μυστικά ώστε να οργανώσουμε σωστά κάποιο event, καλό είναι να απευθυνόμαστε στους ειδικούς.
Η εταιρεία Two Gens Specialists με μεγάλη πείρα (πάνω από δύο γενεές) αναλαμβάνει τη διοργάνωση επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων (παρουσιάσεις εταιρειών, εγκαίνια καταστημάτων, γάμους, πάρτι, βαπτίσεις κ.ά).

Με την πολύτιμη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας θα καθορίσετε τον προϋπολογισμό και τις προδιαγραφές της εκδήλωσής σας και με βάση το στυλ και τις ανάγκες σας οι πεπειραμένοι επαγγελματίες θα σας προτείνουν μια σειρά από εξατομικευμένες προτάσεις.

Η Two Gens Specialists προσφέρει:
•    Στήριξη και επαγγελματική βοήθεια είτε σε μεμονωμένες ανάγκες ή στην πλήρη προετοιμασία και υλοποίηση της εκδήλωσής σας.
•    Ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.
•    Εμπειρία στο χώρο του τουρισμού για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών  και άλλων (π.χ. οργάνωση διανυκτερεύσεων) που συνδέονται με την εκδήλωσή σας.
•    Έρευνα αγοράς για τις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε.
•    Εγγύηση όσον αφορά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που επιθυμείτε για οποιαδήποτε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας – σύμφωνα πάντα με τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.
Αν λοιπόν η οργάνωση δεν είναι το δυνατό σας σημείο ή αν το άγχος σάς καταβάλλει και σας αποσυντονίζει, τότε πρέπει να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της Two Gens Specialists.
Γιατί τα όνειρα είναι πολύ καλύτερα όταν γίνονται πραγματικότητα!

Info: www.2gens.gr
www.facebook.com/2GensSpecialists
Όλγα Παπακώστα, κινητό: +30 6944 692136, e-mail: olga@2gens.gr
Ειρήνη-Μαρία Μοσχούδη, κινητό: +30 6973 331856, e-mail: irene@2gens.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT