Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις νοστιμιές του μενού που επιμελείται ο γνωστός σεφ Νίκος Φωτιάδης και να συνδυάσετε τα πιάτα με τα κρασιά της Mediterra. Οδηγός σε αυτό το ταξίδι θα είναι ο σομελιέ Γιώργος Σπύρου. Όλα όσα θα περιλαμβάνει το γαστρονομικό δείπνο αναφέρονται στη συνέχεια και είμαι σίγουρη ότι θα σας ανοίξουν την όρεξη. Όταν δείτε και την τιμή (€22 το άτομο για τα πέντε πιάτα μαζί με τα κρασιά), τότε δεν πρόκειται να μείνετε με τίποτα σπίτι.
ΜΕΝΟΥ:
Μύδια με μάραθο και λευκό κρασί
Chardonnay ΠΓΕ Πελοποννήσου, ποικιλία: Chardonnay
Καλαμάρι γεμιστό με χόρτα γιαχνιστά
Άνασσα ΠΓΕ Ηρακλείου, ποικιλία: Sauvignon Blanc, Βηλάνα
Νεφρά νεροβούβαλου Κερκίνης σοτέ με μανιτάρια και σάλτσα από Κουμανταρία
Silenus Kappa Sigma ΠΓΕ Ηρακλείου, ποικιλία: Κοτσιφάλι, Syrah
Ζυγούρι με σκιουφιχτά και σάλτσα ντομάτας
Πυρόραγο ΠΓΕ Ηρακλείου, ποικιλία: Κοτσιφάλι, Syrah, Cabernet Sauvignon
Μους χαρούπι σοκολάτα, με σάλτσα ελληνικού καφέ και κάρδαμο
Μαυροδάφνη ΠΟΠ Πατρών, ποικιλία: Μαυροδάφνη
Info: Νταβαντούρι, Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή, τηλ.: 210 6086412.