Blog Gourmet News: Ινδικές γεύσεις στην Αθήνα

H πανδαισία του Μπόλιγουντ, οι γαργαλιστικές ευωδιές των μπαχαρικών και οι εξωτικές ινδικές γεύσεις θα σας αγκαλιάσουν με τη μαγεία τους στο ξενοδοχείο Astir Palace Resort στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Επίσης, τρεις μοναδικές παραστάσεις και ένα δεκαπενθήμερο αφιέρωμα στην ινδική κουζίνα σάς περιμένουν στο Arion Resort & Spa.

Elle 12 Ιαν. 13
Blog Gourmet News: Ινδικές γεύσεις στην Αθήνα

Η καινούρια χρονιά ξεκινά με ένα υπερθέαμα χρωμάτων, μουσικής και χορού, χάρη σε μια 26μελή χορευτική ομάδα από την Ινδία, που μεταφέρει τη φαντασία του Μπόλιγουντ στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Astir Palace Resort.

Το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού της Ινδίας, τον Ινδικό Οργανισμό Τουρισμού, την πρεσβεία της Ινδίας, την Turkish Airlines και το περιοδικό Insider, διοργανώνουν ένα μοναδικό φαντασμαγορικό σόου για τρεις βραδιές, από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου 2013. Επιπλέον, δύο Ινδοί σεφ από τα ξενοδοχεία The Westin Gurgaon New Delhi και The Westin Sohna Resort & Spa στο Νέο Δελχί αναλαμβάνουν να σας ταξιδέψουν σε εξωτικές ινδικές γεύσεις για δύο εβδομάδες, από τις 15 έως τις 27 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Il Tramonto.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ινδικής κουζίνας οι σεφ αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά της τέχνης τους μέσα από σεμινάρια μαγειρικής. Θα μάθετε να φτιάχνετε κοτόπουλο Tikka Masala, θα συμμετάσχετε σε μαθήματα γευσιγνωσίας τσαγιού και θα απολαύσετε τελετουργίες του μασάζ αγιουρβέδα.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα Bollywood dance διάρκειας 90' και στη συνέχεια να απολαύσουν ινδικά πιάτα, στην τιμή των € 40. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Cosmos Hall του ξενοδοχείου The Westin Athens στο Astir Palace, από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου και ώρα 20:00.

Info: www. arionresortathens.com, www.astir-palace.com ή στο τηλ.: 210 8902000.
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT