BLOG Gourmet News: Καλοκαιρινή γρανίτα

Η φωτογραφία αυτή είναι τόσο λιμπιστική ώστε κάθε φορά που τη βλέπω μου έρχεται να βουτήξω μέσα στο δροσερό κόκκινο του φρούτου.

Elle 23 Ιουλ. 12
BLOG Gourmet News: Καλοκαιρινή γρανίτα

Για να είμαι ειλικρινής, σας ξεκαθαρίζω ευθύς εξαρχής ότι τα παγωτά της Louisa δεν τα έχω δοκιμάσει. Δεν έχω άποψη αν πραγματικά φτιάχνονται με παραδοσιακό τρόπο και με αγνά φρέσκα υλικά.
Στο Louisa Pastry Boutique υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούν φρέσκο αγελαδινό γάλα ή πρόβειο στο καϊμάκι, πραγματικά φρούτα, ποικιλία εκλεκτών ξηρών καρπών, κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής χειροποίητου παγωτού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε από παρφέ με ολόκληρα κομμάτια φρούτων και ξηρών καρπών, την εξαιρετική σοκολάτα Valrhona -σας άνοιξα την όρεξη;- και στη συνέχεια βανίλια με μέλι και καστανή ζάχαρη, τσιζκέικ, αλλά και δροσερά σορμπέ φράουλα, λεμόνι, ροδάκινο, μάνγκο και βύσσινο!

Louisa Pastry Boutique: Αγίου Τρύφωνος 8, 14562 Κηφισιά, τηλ.: 210  8014101.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT