Η ταμπέλα «βουλιώτικο τσιπουράδικο» έχει παραμείνει, αλλά το μαγαζί δεν προσπαθεί να προσφέρει κάτι τέτοιο πλέον. Σωστά ψημένο ήρθε το χταπόδι, μαστιχωτό και ψιλοκομμένο (€ 13), το ψητό φρέσκο καλαμάρι σε σάλτσα με ελαιόλαδο, βασιλικό και τσίλι (€ 12) ήταν ωραιότατο.
Το κριθαρώτο με ψίχα καραβίδας (€ 18,90) ήταν άνευρο και τα τηγανητά μπαρμπουνάκια (€ 55 το κιλό), που μύριζαν θάλασσα, θα άξιζαν καλύτερο τηγάνι. Οι τιμές γύρω στα € 30 με € 35 το άτομο χωρίς ποτό δεν είναι φθηνές για την εποχή, αλλά η Ψιψίνα προσφέρει ψάρι και καλούς μεζέδες.
Info: Ψιψίνα, Πλατ. Μπακογιάννη, Σωκράτους 2, Βούλα, τηλ.: 210 8995700.