BLOG Gourmet News: Νόστιμοι ψαρομεζέδες στην Ψιψίνα

Τρεις μήνες μετά το opening στη Βούλα, το μαγαζί άλλαξε σεφ και φιλοσοφία. Έτσι το φαγητό της  Φλωρέττας Ψημάδη είναι πιο... κατανοητό για τον πολύ κόσμο.

Elle 14 Ιαν. 13
BLOG Gourmet News: Νόστιμοι ψαρομεζέδες στην Ψιψίνα

Η ταμπέλα «βουλιώτικο τσιπουράδικο» έχει παραμείνει, αλλά το μαγαζί δεν προσπαθεί να προσφέρει κάτι τέτοιο πλέον. Σωστά ψημένο ήρθε το χταπόδι, μαστιχωτό και ψιλοκομμένο (€ 13), το ψητό φρέσκο καλαμάρι σε σάλτσα με ελαιόλαδο, βασιλικό και τσίλι (€ 12) ήταν ωραιότατο.

Το κριθαρώτο με ψίχα καραβίδας (€ 18,90) ήταν άνευρο και τα τηγανητά μπαρμπουνάκια (€ 55 το κιλό), που μύριζαν θάλασσα, θα άξιζαν καλύτερο τηγάνι. Οι τιμές γύρω στα € 30 με € 35 το άτομο χωρίς ποτό δεν είναι φθηνές για την εποχή, αλλά η Ψιψίνα προσφέρει ψάρι και καλούς μεζέδες.

Info: Ψιψίνα, Πλατ. Μπακογιάννη, Σωκράτους 2, Βούλα, τηλ.: 210 8995700.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT