Μεταμορφώθηκε σε ένα χαρούμενο χαλαρό χώρο με καρέκλες που, αντί για ψάθα, έχουν πλεκτή κουρελού, μαυροπίνακα και ράφια γεμάτα με αποστάγματα. Το ψάρι και οι νοστιμιές της θάλασσας είναι το κεφάλαιο που γνωρίζει καλά ο όμιλος Καστελόριζο.
Εδώ, ο γνωστός σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει επιμεληθεί το μενού, ενώ το υλοποιεί στην κουζίνα με άφθονο κέφι η σεφ Γκέλη Βαμβακούση. Μεζέδες νόστιμοι, με φαντασία. Ωραίες και ασυνήθιστες ιδέες. Μπράβο στον σεφ.
Νόστιμες οι γεμιστές κουκούλες χταποδιού -ωραία ιδέα- που σερβίρονται μέσα σε καραβάνα στρατιωτική. Βελούδινος ο ταραμάς και του πάνε τα αμύγδαλα φιλέ. Το γαριδάκι έρχεται στη σέσουλα και τρώγεται σαν στραγάλι. Εξαιρετικό τόσο σε γεύση όσο και σε παρουσία το τηγανητό χταπόδι περασμένο σε σουβλάκι με κρεμμύδια και σάλτσα ξιδιού. Οι τιμές απόλυτα φιλικές. Πας και ξαναπάς.
Info: Ρακί Μεζέ, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα τηλ.: 210 9429027.