BLOG Gourmet News: To… μαύρο πρόβατο της γεύσης

Το καινούριο μεζεδοπωλείο στο Παγκράτι ξεχωρίζει για τα νόστιμα πιάτα του, την φιλόξενη ατμόσφαιρα αλλά και τις φιλικές τιμές του.

Elle 21 Νοε. 12
BLOG Gourmet News: To… μαύρο πρόβατο της γεύσης

Το Μαύρο Πρόβατο θα το αγαπήσετε αμέσως γιατί είναι φιλόξενο, καλοπροαίρετο και προσεγγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του μεζεδοπωλείου. Καθόλου τυχαίο, αφού η Ευδοξία Πάντου, η ψυχή του μαγαζιού, έχει γράψει «άφθονα χιλιόμετρα» στα 17 χρόνια που διατηρεί το Press Café.

Μου άρεσε το περιβάλλον, απλό μεν, κομψό δε, με την ελκυστική παρουσία του ξύλου να σε αγκαλιάζει όμορφα. Ευχαριστήθηκα το φαγητό και μαζί τις τιμές. Μεζεδάκια καλοφτιαγμένα από τα χεράκια του σεφ Νίκου Μεντή. Ντάκος με κρητικό παξιμάδι, μαριναρισμένη ντομάτα, φέτα και ελαιόλαδο, ευωδιαστά κεφτεδάκια με ούζο και δυόσμο, τραγανό το φύλλο της σαρικόπιτας με ξινομυζήθρα, μέλι και σουσάμι, γευστικό το αρνάκι γάλακτος στη λαδόκολλα με φρεσκοκομμένες τηγανητές πατατούλες και μυρωδικά.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εκπληκτικό αφράτο κέικ καρότου. Ο τιμές είναι τόσο προσιτές που αφήνουν το περιθώριο να δοκιμάσετε και να μοιραστείτε αρκετά από τα νόστιμα πιάτα του καταλόγου.     

Πληροφορίες: Μαύρο Πρόβατο του Press Café, Αρριανού 31, Παγκράτι, τηλ.: 210 7223469, 210 7123466.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT