Bourgoisie: Σημείωσε το trend, θα το ακούς πολύ συχνά φέτος

Μεταφερόμεστε νοητά στο Παρίσι της δεκαετίας του '70 και μεταμορφωνόμαστε στις chic παρουσίες που θα συναντούσε κανείς στην Rive Gauche.

Elle 12 Σεπ. 19
Bourgoisie: Σημείωσε το trend, θα το ακούς πολύ συχνά φέτος

Δημιουργία του οίκου Celine για την σεζόν Autumn Winter 19

Η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις διακοπές είναι πάντα δύσκολή αλλά μια νέα και ανανεωμένη γκαρνταρόμπα καταφέρνει πάντα να απαλύνει τον πόνο μας. Φέτος η μόδα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που ακολουθεί πάει κόντρα σε κάθετι υπερβολικά σέξι και υπερβολικό κάνοντας στροφή στην δεκαετία του 70 και την Bourgeois τάση της εποχής.

Το στυλ που χτίζεται γύρω από διαχρονικά καρό, ψηλόμεσες φούστες, πουκάμισα με pussy bows και μπότες μέχρι το γόνατο εντοπίσαμε αρχικά στο ντεφιλέ του οίκου Celine. Με τον Hedi Slimane επικεφαλής, ο οίκος που είχαν “ξεγράψει” οι fashionistas λόγω της νέας, ultra sexy αισθητικής που ο ίδιος πρότεινε, επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο και αναμένεται να επηρεάσει τις στιλιστικές μας επιλογές.

Το ίδιο παράδειγμα ακολούθησαν κορυφαίοι οίκοι όπως Burberry, Max Mara, Guccis και Victoria Beckham και όλα δείχνουν ότι η ευέλικτη τάση έχει έρθει για να μείνει. Κομψότητα και μια ευέλικτη χρωματική παλέτα ιδανική για mix and match υπόσχονται να “ντύσουν” φέτος τις δυναμικές γυναίκες που εκφράζονται μέσω του στυλ τους αλλά αρνούνται να θυσιάσουν την άνεση και την λειτουργικότητα ώστε να εντυπωσιάσουν.

Δημιουργίες του οίκου Celine
Δημιουργίες του οίκου Max Mara 

Δημιουργίες του οίκου Victoria Beckham 

Δημιουργίες του οίκου Gucci

Πώς φορούν ήδη την τάση τα κορίτσια του instagram;

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT