Brad Pitt: «Πώς μπορώ να προσφέρω το καλύτερο στα παιδιά μου;

Ο γοητευτικός ηθοποιός στα 55 του έρχεται αντιμέτωπος με τις φοβίες του και τα συναισθήματά του, βγάζοντας προς τα έξω μια ευάλωτη πλευρά του που τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή και ακαταμάχητο στα μάτια των φαν του.

Elle 22 Σεπ. 19
Brad Pitt: «Πώς μπορώ να προσφέρω το καλύτερο στα παιδιά μου;

Το διαζύγιό του με την Angelina Jolie, η αποτοξίνωση από το αλκοόλ, η μοναξιά έφεραν το Brad Pitt αντιμέτωπο με μια εντελώς πρωτόγνωρη για εκείνον κατάσταση. Μπορεί όπως δηλώνει να προσπαθούσε για πολλά χρόνια να καταπιέσει τα σκληρά συναισθήματα, τώρα όμως βιώνει όλο τον πόνο και νιώθει πως γνωρίζει το νέο το εαυτό, πιο δυνατό και πιο σίγουρο. Προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή έχει και η σχέση του με τα παιδιά του, την οποία ακόμα προσπαθεί να δουλέψει.
«Κάποιοι από εμάς, περισσότερο από άλλους, κουβαλάμε πόνο και σύγχυση. Χρειάζεται μια ολόκληρη ζωή για να καταλάβεις τι από αυτά οφείλεται σε δικά σου βιώματα και τι στων γονιών σου. Ο πατέρας μου πάντα έλεγε πως ήθελε να μου προσφέρει μια καλύτερη ζωή από τη δική του, καθώς είχε βιώσει μεγάλη φτώχεια και τα κατάφερε. Και αυτό με κάνει να σκέφτομαι τι καλύτερο μπορώ να προσφέρω εγώ σαν πατέρας στα δικά μου παιδιά;».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT