10 celebrities που έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει αισθητική επέμβαση

Οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει και το ταμπού των πλαστικών επεμβάσεων έχουν ξεπεραστεί. Για αυτό και μερικοί από τους πιο δημοφιλείς celebrities δεν διστάζουν να τις αποκαλύψουν.

HELLO.gr 05 Ιαν. 21
10 celebrities που έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει αισθητική επέμβαση

Ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού του Hollywood και όχι μόνο, είναι να παραδεχτεί κανείς ότι έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Είτε πρόκειται για ένα μικρό botox, είτε για επεμβάσεις όπως τα επιθέματα στήθους και το λίφτινγκ, οι αγαπημένοι μας celebrities, σπάνια παραδεχόντουσαν την αλήθεια. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πλέον και καθώς οι καιροί αλλάζουν υπάρχουν κατά καιρούς αρκετά  μεγάλα  ονόματα που μιλούν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους στην πλαστική χειρουργική. Εντελώς απενοχοποιημένοι μοιράζονται με το κοινό τους όχι μόνο τις καλές αισθητικές επεμβάσεις, που έχουν κάνει, αλλά και τις κακές. Η πλαστική χειρουργική και τα ενέσιμα έχουν εισέλθει στην ζωή μας και όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν. Σίγουρα βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών, όταν γίνονται με μέτρο και σωστά.

Jane Fonda

https://www.instagram.com/p/CITpTNhJGKB/?utm_source=ig_embed

To 2010 η θρυλική ηθοποιός, έγραψε στο προσωπικό της blog, σχετικά με την πλαστική της επέμβαση: “O Bob Evans μου έκανε κοπλιμέντο για τα νέα μου κοντά μαλλιά και του απάντησα: Ευχαριστώ πολύ αλλά μόλις υποβλήθηκα σε αισθητική επέμβαση στο πιγούνι και στο λαιμό μου. Επίσης αφαίρεσα τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα νέο κούρεμα για να δίνετε όλοι προσοχή σε αυτό”.

Μάθε ποιοι άλλοι, αγαπημένοι celebrities τολμήσαν να μοιραστούν δημόσια τις πλαστικές επεμβάσεις τους στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT