8 celebrities που γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας με συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram

Η Ημέρα της Μητέρας, γιορτάστηκε σε όλον τον κόσμο και πολλές γυναίκες celebrities οι οποίες είναι μητέρες ή προκειται να γίνουν, δημοσίευσαν οικογενειακές φωτογραφίες με λεζάντες που μας συγκίνησαν.

Elle 10 Μαΐ. 21
8 celebrities που γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας με συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram

Eva Longoria

celebrities

Photo Source: Instagram Eva Longoria

Η ηθοποιός έγραψε, «Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας σε όλες τις bad ass μαμάδες που τα καταφέρνουν, μέρα με τη μέρα. Σας βλέπω, σας επικροτώ και σας υποστηρίζω σήμερα και κάθε μέρα! Και στην καλύτερη από όλους, στη μαμά μου! Δεν περνάει μια μέρα που δεν ευχαριστώ τον Θεό που σε επέλεξα ως μαμά μου! Και τέλος στη γλυκιά μου Σάντι, νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που είμαι η μαμά σου και μαθαίνω από σένα καθημερινά! Σ ‘αγαπώ!»

Kate Hudson

celebrities

Photo Source: Instagram Kate Hudson

«Τα κάνω όλα για τα παιδιά μου και το μέλλον τους», έγραψε η ηθοποιός. «Και είμαι τυχερή που είχα τα θεμέλια και την  έμπνευση από τη μητέρα μου Goldie Hawn. σε όλες τις μαμάδες του κόσμου HAPPY MOTHERS DAY. Και πάντα ξέρω, αν φαίνεται σαν σκληρή δουλειά είναι σίγουρα ΚΑΛΗ δουλειά! Γιατί το να μεγαλώνεις την επόμενη γενιά δεν θα ήταν ποτέ εύκολο. Την αγάπη μου σε όλους.»

Chris Hemsworth & Elsa Pataky

Celebrities

Ο ηθοποιός πίσω απο τον Thor μοιράστηκε αυτήν τη φωτογραφία της συζύγου του με την κόρη τους India και τα δίδυμα Sasha και Tristan, γράφοντας, «Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις λαμπρές, εργατικές, συζύγους-γυναίκες-εκεί έξω. Σας χαιρετίζουμε @elsapatakyconfidential».

Sadie Robertson

celebrities

Photo source: Instagram Sadie Robertson Huff

«40 εβδομάδες και 5 μέρες από το να γίνω μαμά», είπε η μέλλουσα μαμά Sadie. «Γιορτάζω και αναμένω το υπόλοιπο της ζωής μου για να αγαπώ εσάς τους δύο με όλο μου το είναι»

Chrissy Teigen & John Legend

Celebrities

Photo Source Instagram Chrissy Teigen

«Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας στην υπέροχη σύζυγό μου», είπε o τραγουδιστής. «Ήταν μια χρονιά που σε δοκιμάσαμε με πολλούς τρόπους, αλλά έχεις ανταπεξέλθει και είσαι πιο δυνατή, σοφότερη, πιο ευτυχισμένη και καλύτερη μητέρα από ποτέ. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω ως σύντροφο μου, ως έμπνευση και ως καλύτερή μου φίλη. Σ’αγαπώ για πάντα».

Gigi Hadid

Celebrities

Photo source Instagram Gigi Hadid

«Οι φήμες είναι αληθινές: η καλύτερή μου φίλη, ο σκοπός, η μούσα, η μεγαλύτερη υπερηφάνεια και χαρά μου!” το μοντέλο έγραψε την ανάρτησή της στο Instagram. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή και εμπνευσμένη που είμαι μαμά σου, Khai μου! Μια παλιά ψυχή γεμάτη ηλιοφάνεια, φωτίζεις τις μέρες όλων!»

Matthew Koma & Hilary Duff

celebrities

Photo Credit Instagram Matthew Koma

«Το να την βλέπω να μεγαλώνει και να γίνεται μητέρα τριών, ήταν η πιο αφοπλιστική εμπειρία της ζωής μου» έγραψε ο σύζυγος της Hilary, Matthew.«Η υπομονή, η δύναμη, η αγάπη και η ενσυναίσθηση που απαιτείται για να είσαι μαμά με τον τρόπο που το κάνεις είναι πολύ πιο μακριά ​​από οτιδήποτε θα μπορούσα να ονειρευτώ να αποκτήσω. Τα κάνεις όλα με τόσο μεγάλη χάρη να μοιάζουν πιο εύκολα. Αυτός ο τελευταίος χρόνος, ειδικά, θα είχε στιγματίσειι τα παιδιά μας αν δεν ήσουν εσύ που μας οδήγησες πίσω στην ισορροπία με ευαισθησία. Σε ευχαριστούμε που είσαι η αρχηγός της αγέλης μας. Σε ευχαριστώ για τα  για τρία όμορφα παιδιά μας και να ξέρεις είμαστε οι πιο τυχεροί.»

Jay Cutler & Kristin Cavallari

celebrities

Photo Credit Instagram Jay Cutler

«Μερικά παιδιά έχουν όλη την τύχη. Ευτυχισμένη η ημέρα της μητέρας» , ο συνταξιούχος παίκτης του NFL έγραψε στο post του.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: