Angelina Jolie: Πώς η οικογενειακή της κατάσταση επηρέασε την καριέρα της

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι μια «αλλαγή» στην οικογένειά της, την ανάγκασε να επιστρέψει στην υποκριτική.

Elle 23 Απρ. 21
Angelina Jolie: Πώς η οικογενειακή της κατάσταση επηρέασε την καριέρα της

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης θα εμφανιστεί σύντομα στο θρίλερ δράσης «Those Who Wish Me Dead» στο οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που δεν είναι σύνηθες για την Jolie.

Εκτός από τον ρόλο της στις ταινίες «Maleficent» το 2014 και τη συνέχεια το 2019, η Angelina Jolie σε μεγάλο βαθμό εργάζεται πίσω από την κινηματογραφική κάμερα εδώ και μία δεκαετία, έχοντας σκηνοθετήσει τα φιλμ «Unbroken», «First They Killed My Father» και «By the Sea» που ήταν το τελευταίο, στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt.

Angelina Jolie

Η Jolie τώρα υπονοεί ότι ο χωρισμός της από τον Πιτ προκάλεσε την επιστροφή της στο υποκριτικό έργο. «Μου αρέσει η σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για λίγα χρόνια» δήλωσε στο EW.

Έπρεπε να εργάζομαι για πιο σύντομο χρονικό διάστημα και να είμαι σπίτι περισσότερο, έτσι επέστρεψα με κάποιους ρόλους. Αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια, διευκρίνισε.

Angelina Jolie

Η Jolie και ο Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016, με τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου να είναι σε εξέλιξη εδώ και πέντε χρόνια. Το 2017, η Angelina Jolie εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες μόνιμα, αφού αγόρασε πολυτελή έπαυλη αξίας 24,5 εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκε στο παρελθόν στον Σεσίλ Ντε Μιλ αξίας 24,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε περισσότερα για το πώς η οικογένεια της Angelina Jolie επηρέασε τις επιλογές στην καριέρα της στο real.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: