Η Cardi B είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Λίγο πριν κλείσει τα 3 της χρόνια η κόρη της Kulture, η Cardi B ανακοίνωσε τον ερχομό του 2ου παιδιού της με μια ανάρτηση στο Instagram.

Elle 28 Ιουν. 21
Η Cardi B είναι έγκυος για δεύτερη φορά
Cover photo: @cardib.

Η Cardi B έκλεισε το Σαββατοκύριακο με τον πιο ωραίο τρόπο. Η ράπερ αναμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Offset. Λίγες ώρες νωρίτερα μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια ιδιαίτερη λήψη με την κοιλιά της και με λεζάντα “#2! @offsetyrn”. Δεν αποκάλυψε όμως ούτε πόσο μηνών είναι, ούτε το φύλο του παιδιού της. Η live έκπληξη όμως έγινε στη σκηνή τον BET Awards όπου εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα που τόνιζε την κοιλιά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Η Cardi B με τον σύζυγό της, έχουν ήδη μια κόρη μαζί την Kulture, η οποία σε λίγες μέρες γίνεται τριών ετών. H Cardi B σε μια αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο ELLE USA τον προηγούμενο Σεπτέμβρη του 2020, είχε πει χαρακτηριστικά για τα προσωπικά της:

“Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα ερωτικά μου, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω διότι θέλω να γνωρίζει το κοινό έστω και λίγα πράγματα”, είπε αναφερόμενη στη σχέση της με τον Offset. “Υπάρχουν πάντα φήμες για εμένα και τον σύζυγό μου, γιατί νιώθω πως οι άνθρωποι απολαμβάνουν να βγάζουν φήμες μς σκοπό να πληγώνουν κάποιον.”

“Γνωρίζω πως η σχέση μου περιέχει αρκετό δράμα, αλλά υπάρχει επίσης πολλή αγάπη, πάθος, εμπιστοσύνη και μια μεγάλη φιλία. Είμαστε πάντα μαζί απένταντι σε όλα.”

Είπε επίσης πως προτιμά να μοιράζεται τα προσωπικά της μέσω της μουσικής της.”Αν είστε όλοι τόσο περίεργοι να μάθετε τα πάντα για τη δική μου σχέση, θα τα βάλω στη μουσική μου και μπορείτε να την αγοράσετε και να τα μαθαίνετε απο εκεί. δε θα σας τα λέω δωρεάν!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT