Από την Rihanna ως τη Margot Robbie, αυτός είναι ο τρόπος που γυμνάζονται 8 αγαπημένες μας celebrities

Μπορεί το photoshop να παίζει βασικό ρόλο στις φωτογραφίες που βλέπουμε απο τις αγαοημένες μας celebrities στα social media και στα κόκκινα χαλιά, όμως πολλές είναι αυτές που επιλέγουν να γυμνάζονται τακτικά για να διατηρούν το σώμα τους και την γενικότερη υγεία και ευεξία τους σε εξαιρετική κατάσταση. Απο yoga ως και πολεμικές τέχνες, η καθεμία αγαπά να αθλείται με το δικό της τρόπο.

Elle 23 Ιουν. 21
Από την Rihanna ως τη Margot Robbie, αυτός είναι ο τρόπος που γυμνάζονται 8 αγαπημένες μας celebrities

Προσπαθείς όσο πλησιάζουν οι διακοπές σου να βρείς έμπνευση για να αθληθείς; Κι εμείς το ίδιο. Μετά απο πάνω απο ένα χρόνο με κλειστά γυμναστήρια και άσκηση στο σπίτι, που όσο κι αν βολεύει, μπορεί πολύ συχνά να παραλειφθεί, ίσως ήρθε η ώρα για  κάτι πιο δραστικό.

Οι συνήθειες των celebrities, μπορούν να σου δώσουν έμπνευση και κίνητρο για να “ξαναμπείς στο άθλημα” αλλά και για να ανακαλύψεις κάτι νέο. Απο την Jennifer Lopez ως που εστιάζει στον κορμό της, ως τη Rihanna που τρέχει τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα, ή και την αγαπημένη κωμικό Rebel Wilson που έχει επιδωθεί στο cross-training, όλες οι πετυχημένες γυναίκες του Hollywood ή του κόσμου της μουσικής, μπορούν να μας δώσουν το έναυσμα που χρειαζόμαστε για να σηκωθούμε απο τους καναπέδες μας και να μπούμε πάλι σε πρόγραμμα.

Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου, σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον μια celebrity που το έχει δοκιμάσει.

H Jennifer Lopez εστιάζει στους κοιλιακούς

celebrities

Photo @jlo

Ο personal trainer της Jennifer Lopez, David Kirsch, αποκαλύπτει την κίνηση που έχει σμιλεύσει το σώμα της Jlo και της επέτρεψε να θριαμβεύσει στο pole dancing στην ταινία της: Hustlers.

Στοχεύετε όλους τους μυς με μία απότομη κίνηση, γνωστή ως push-up  κάτω σκύλος. Είναι η τέλεια άσκηση για να ολοκληρώσετε μια έντονη προπόνηση, η τριπλή λειτουργία της άσκησης αυτής λειτουργεί στον πυρήνα και στον τρικέφαλο σας, ενώ παράλληλα σας παρέχει μια εξαιρετική διάταση στο τέλος προπόνησης.

H Rihanna τρέχει και κάνει pilates

«Το πρόγραμμα άσκησής μου ποικίλλει ανάλογα με το αν κάνω γυρίσματα ή περιοδείες, αλλά μου αρέσει να αθλούμαι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, όπου κι αν βρίσκομαι στον κόσμο και ό, τι κι αν κάνω», μοιράστηκε με την WH.

«Θα τρέξω 5k και θα κάνω 30 λεπτά Pilates τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα.  Στο τέλος κλείνω το πρόγραμμά μου με ένα μικρό workout ενδυνάμωσης, κάνοντας ένα συνδυασμό ασκήσεων που περιλαμβάνουν squats, dumbbell lunges και ανάποδους κοιλιακούς- περίπου 25 επαναλήψεις η καθεμία.

H Rebel Wilson προτιμά μεγάλης έντασης workouts και hiking

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η αγαπημένη κωμικός Rebel Wilson τον τελευταίο χρόνο πέτυχε όλους τους στόχους της. δεν ανακάλυψε μόνο την αγάπη της για το γυμναστήριο, αλλά πέτυχε και τους προσωπικούς της στόχους στην απώλεια βάρους.

Δουλεύοντας τακτικά με τον εκπαιδευτή Jono Castano, η Rebel κάνει σχεδόν τα πάντα, απο σχοινιά ως πεζοπορία, αναρρίχηση σκαλοπατιών και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.

H Jennifer Aniston κάνει χρόνια Yoga

H Jen είναι μια αυτοαποκαλούμενος yogi εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδή, από το 2005. Ενώ διατηρεί την ακριβή ρουτίνα της προπόνησης αρκετά κοντά στο πάνω μέρος του σώματος και συγκεκριμένα στο στήθος, έχει εξυμνήσει πολλές φορές τη yoga ως τον τρόπο που της αρέσει να γυμνάζεται και της χαρίζει παράλληλα σμιλευμένους μύες.

H Gal Gadot προπονείται έξυπνα αποφεύγοντας τους τραυματισμούς

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Μπορεί να είναι Wonder Woman, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει τρελά ακροβατικά στην προπόνησή της επίσης. Στην πραγματικότητα, στην προετοιμασία για το ρόλο, ο προπονητής της Magnus Lygdback είπε στο Hollywood Reporter ότι δεν εστίασαν σε γυμναστική για την πιο δυνατή μυϊκή μάζα. Θέλαμε να χτίσουμε ένα ισχυρό θεμέλιο, να επικεντρωθούμε στο να διατηρούμε την Gal σε κίνηση και χωρίς τραυματισμό. ”

H Margot Robbie επιλέγει Pilates Reformer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie)

Στη βασίλισσα της Αυστραλίας Margot Robbie αρέσει να αθλείται με το Reformer Pilates – μια προπόνηση ενδυνάμωσης και τόνωσης των μυών που εκτελείται σε ένα κρεβάτι “Reformer” που αποτελείται από ένα κινούμενο φορείο και διάφορα ελατήρια και καλώδια το οποίο ανεβάζει πράγματι το επίπεδο δυσκολίας.

Μιλώντας στο The Telegraph, η σταρ του Χόλιγουντ είπε: «Όταν κάνω μια συνειδητή προσπάθεια να αθληθώ, δουλεύω με έναν εκπαιδευτή Pilates στο κρεβάτι Reformer, και αυτό ταιριάζει καλύτερα σε μένα και το σώμα μου».

H Shakira προτιμά ένα mix για ενδυνάμωση

celebrities

Photo @shakira

Η personal trainer της Shakira, Anna Kaiser, μοιράστηκε τις οκτώ κινήσεις cross-training που διατηρούν τη σταρ σε φόρμα. Η φιλοσοφία της γλυπτικής; Μια προσέγγιση 360 ° στην εκπαίδευση. «Χρειάζεστε πολλούς τύπους μυϊκών συσπάσεων και γωνιών, καθώς και τέμπο», λέει η Kaiser. «Εάν κάνετε τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά, δεν θα έχετε το πλήρες όφελος. Με τις ασκήσεις σε αυτήν την προπόνηση, θα στοχεύσετε όλους τους μυς στη μέση σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT