Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι viral στιγμές που έχασες από τη λαμπερή βραδιά και πρέπει οπωσδήποτε να δεις

6 στιγμιότυπα που πιθανώς να μην πρόσεξες και δεν πρέπει να παραβλέψεις ξανά.

Elle 08 Ιαν. 24
Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι viral στιγμές που έχασες από τη λαμπερή βραδιά και πρέπει οπωσδήποτε να δεις

Οι Χρυσές Σφαίρες επέστρεψαν με όλη την αίγλη των παλαιότερων ετών, καταφέρνοντας να ανταγωνιστούν σε glam τη βραδιά των Όσκαρ που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο. Από τους celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τις στιλιστικές τους επιλογές, μέχρι τους λαμπερούς νικητές, η βραδιά ήταν γεμάτη με εκπλήξεις. Πέρα από το νέο κούρεμα της Jennifer Aniston που μας έπεισε να το υιοθετήσουμε τις επόμενες ημέρες, συνέβησαν κι άλλα γεγονότα τα οποία ήδη έχουν γίνει viral στα πηγαδάκια των social media. Αν δεν πρόσεξες όλα εκείνα τα στιγμιότυπα ή δεν είχες τον χρόνο να τα εντοπίσεις, εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις 6 viral στιγμές, τις οποίες πρέπει να διαβάσεις.

1.Η αστεία αντίδραση της Jennifer Lawrence

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην κατηγορία καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ, στην οποία η Jennifer Lawrence ήταν υποψήφια, η ίδια αστειεύτηκε στην κάμερα, λέγοντας πως θα φύγει, αν δεν κερδίσει. Φυσικά, έδειξε τα πραγματικά της συναισθήματα στο άκουσμα του ονόματος της Emma Stone, δεδομένου ότι είναι πολύ καλές φίλες.

 

2. Το pda των Kylie Jenner και Timothée Chalamet

Όσο κι αν το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει low profile, η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet εμφανίστηκαν μαζί στις Χρυσές Σφαίρες. Μάλιστα, η κάμερα τούς απαθανάτισε να ανταλλάσσουν μία πολύ τρυφερή στιγμή.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

3. Το μυστικό της Selena Gomez στην Taylor Swift

Στα social media δεν έχει συζητήθει κάτι περισσότερο από το μυστικό που είπε η Selena Gomez στο αυτί της Taylor Swift. Αρκετοί προσπάθησαν να διαβάσουν τα χείλη των δύο σταρ, με το διαδίκτυο να έχει πειστεί πως το σχόλιο αφορούσε τον Timothée Chalamet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali Stagnitta (@alistagnitta)

4. Το reunion του καστ της σειράς Suits

Όσο κι αν οι Gabriel Macht, Patrick J Adams, Sarah Rafferty και Gina Torres ξανασυναντήθηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα από τα βραβεία των Golden Globes, όλοι αναρωτηθήκαμε πού ήταν η Meghan Markle, η οποία πρωταγωνίστησε επί 7 χρόνια στη σειρά “Suits”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

5. Η fangirl στιγμή της Brie Larson στη Jennifer Lopez

Η Brie Larson δεν μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της όταν γνώρισε από κοντά τη Jennifer Lopez, αποκαλύπτοντας πως εκείνη ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με την υποκριτική.

6. Το plus one του Bradley Cooper

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης να είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με την κόρη του, ωστόσο η θέση για τις Χρυσές Σφαίρες ήταν κρατημένη – όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια – για τη μητέρα του. Ο Cooper περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη Gloria Campano, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

 

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT