Damiano David: Αυτή είναι η σύντροφος του Ιταλού νικητή της Eurovision 2021

O Damiano David μετά την κατάκτηση της κορυφής στην Eurovision 2021, βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και κάπως έτσι τώρα μάθαμε και άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Elle 01 Ιουν. 21
Damiano David: Αυτή είναι η σύντροφος του Ιταλού νικητή της Eurovision 2021

Τα στοιχήματα που την ήθελαν το απόλυτο φαβορί, δικαίωσε η Ιταλία στον τελικό της Eurovision 2021, καθώς αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια συγκεντρώνοντας στη συνδυαστική ψηφοφορία επιτροπών και κοινού 524 βαθμούς.

Οι Maneskin (που σημαίνει “σεληνόφως” στη δανική γλώσσα) με το κομμάτι «Zitti E Buoni» ρόκαραν μέχρι τελικής πτώσεως στη σκηνή του «Rotterdam Ahoy» και πήραν την πρωτιά, αφήνοντας πίσω τους άλλα φαβορί, όπως την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Μάλτα. Μάλιστ,  ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους!

Και μπορεί ο 22χρονος Ιταλός ροκάς να θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει, αλλά αυτός έχει δώσει, εδώ και τέσσερα χρόνια,  την καρδιά του στην εντυπωσιακή Giorgia Soleri. Επιπλέον, ο Damiano David γνωστοποίησε ότι είναι αρραβωνιασμένος με τη Soleri μέσω μιας ιστορίας Instagram που τον απεικονίζει να αγκαλιάζει την νεαρή καλλονή και να γράφει: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπορούμε να πούμε, σωστά;».

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2017, το έτος που οι Maneskin συμμετείχαν στο ιταλικό X- Factor και πήραν τη δεύτερη θέση και αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένη τη σχέση του παρά τα χρόνια που είναι μαζί.

Αλλά ποιο είναι το κορίτσι που μπόρεσε να κλέψει την καρδιά του νικητή της Eurovision;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την σύντροφο του Damiano David στο Fthis.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT