Demi Lovato: «Η δική μου πρώτη σεξουαλική επαφή δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, ήταν φρικτή»

Η Demi Lovato, μέσα από το docuseries της στο youtube, μιλά ειλικρινά για όλα όσα την σημάδεψαν και κόντεψαν να της στερήσουν τη ζωή. H ίδια στέκεται δυνατή στα πόδια της και αποκαλύπτει συνταρακτικές προσωπικές ιστορίες που κρατούσε στο σκοτάδι.

HELLO.gr 18 Μαρ. 21
Demi Lovato: «Η δική μου πρώτη σεξουαλική επαφή δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, ήταν φρικτή»

H 28χρονη Demi Lovato μέσα το docuseries της, «Dancing with the Devil», που διατηρεί στο youtube, μίλησε ανοιχτά ανοιχτά για τον βιασμό που υπέστη, ο οποίος μάλιστα,  όπως είπε, αποτέλεσε την πρώτη σεξουαλική της επαφή. Επιπλέον η ίδια δεν έμεινε μόνο σε αυτό το γεγονός, καθώς αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που της έκανε ο drug dealer της, γεγονός που κόντεψε να της στερήσει τη ζωή.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα ξεκινά την εξιστόρηση των συνταρακτικών γεγονότων αναφερόμενη σε ένα από τα περιστατικά που την σημάδεψαν. Η Demi Lovato τον Ιούλιο του 2018 βρέθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, που παραλίγο να την οδηγήσει στον θάνατο. Η ίδια, μάλιστα, σε αυτό το σημείο εξομολογήθηκε ότι ο έμπορος που της προμήθευε ουσίες τη, το πρωί της ίδιας ημέρας, της είχε κάνει μια έντονη σεξουαλική παρενόχληση.

Διάβασε την συνταρακτική εξομολόγηση της Demi Lovato στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT