Είναι επίσημο! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck χωρίζουν

Ύστερα από 3 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Elle 21 Αυγ. 24
Είναι επίσημο! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck χωρίζουν

Για όλους εμάς η σχέση των Jennifer Lopez και Ben Affleck θύμιζε ταινία, αφού μετά από 17 χρόνια από τον χωρισμό του 2004 βρέθηκαν ξανά και αγαπήθηκαν πιο βαθιά. Τουλάχιστον αυτές ήταν οι δηλώσεις του ζευγαριού για την επανασύνδεσή τους, που οδήγησε σε έναν γάμο στο Λας Βέγκας και έναν ακόμα στη Τζόρτζια με όλους τους φίλους τους.

Δύο χρόνια μετά και σωρεία δημοσιευμάτων που τους ήθελαν να ζουν χωριστά, επισημοποιήθηκε πως το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει, με τη Lopez να κάνει αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του People, η Lopez ανέφερε πως ο χωρισμός ισχύει από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ πηγές υποστηρίζουν πως οι δυο σταρ δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Προσπάθησε αρκετά για να βελτιώσει τα πράγματα και είναι συντετριμμένη. Τα παιδιά παραμένουν η προτεραιότητά της, όπως πάντα», ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Να σημειωθεί πως η Lopez έχει αποκτήσει δύο παιδιά, από τον γάμο της με τον τραγουδιστή, Marc Anthony, ενώ ο Affleck έχει αποκτήσει επίσης 3 παιδιά με την ηθοποιό Jennifer Garner.

Κεντρική φωτογραφία: Splashnews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT