Emily Ratajkowski: Κατηγορεί διάσημο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για τις ανάγκες ενός video clip

Elle 05 Οκτ. 21
Emily Ratajkowski: Κατηγορεί διάσημο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση
Cover photo: @emrata

Η Emily Ratajkowski, έκανε μια σημαντική αποκάλυψη, μιας και κατηγορεί διάσημο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση, στο νέο της βιβλίο με τίτλο «My Body», όπως δημοσίευσε η Sunday Times.

Πολλοί είναι αυτοί, που γνώρισαν το διάσημο μοντέλο μέσα από το video clip, του τραγουδιού, «Blurred Lines», ωστόσο σύμφωνα με την Emily, η ίδια πέρασε πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που υπέστη.

H Emily Ratajkowski μεταξύ άλλων έγραψε: «Αισθάνθηκα ξαφνικά ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, ο σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν καλά. Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια μου ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα. Αν δεν ξεμεθύσει δεν επιστρέφω ξανά στο πλατό», υποστηρίζει η ίδια.

Τέλος, το μοντέλο ανέφερε ένα ακόμη πιο ακραίο περιστατικό, το οποίο τελικά την οδήγησε να φύγει από το σημείο χωρίς να κοιτάξει πίσω της.

Μάθε ποιος είναι ο τραγουδιστής στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT