Gigi Hadid: Έτσι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην μητέρα της

H Gigi Hadid αποτελεί το απόλυτο fashion icon, αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν κλέβουν τις εντυπώσεις μόνο οι ενδυματολογικές της επιλογές. Η ίδια πολλές φορές μοιράζεται στιγμιότυπα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και ενθουσιάζει τους followers της.

Elle 12 Ιαν. 21
Gigi Hadid: Έτσι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην μητέρα της

Το γνωστό μοντέλο Gigi Hadid μπορεί το τελευταίο διάστημα να απολαμβάνει την μητρότητα, ωστόσο, παραμένει ιδιαίτερη ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή, όσο και από την οικογενειακή την ευτυχία και έτσι, κράτα ενήμερους τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για ότι συμβαίνει στην ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CJ7Vg41HPY-/

Πρόσφατα με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της έκανε μια τρυφερή ανάρτηση προκείμενου να της ευχηθεί δημόσια. «Γιορτάζοντας απόψε τα γενέθλια της μητέρας μου. Κάθε χρόνο, νομίζω, δεν θα μπορούσα να αγαπώ, να θαυμάζω ή να μαθαίνω από εκείνη περισσότερο- και μετά το κάνω. Είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να ζητήσω. Είμαι ευλογημένη. Σε αγαπώ, σ’ ευχαριστώ για όλα. Σου εύχομαι μια καλή χρονιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Gigi Hadid. Μητέρα και κόρη φανερά ευτυχισμένες ποζάρουν αγκαλιά και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια. Casual ντυμένες, με natural make up, οι δυο τους για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι η ομορφιά για τις Hadid είναι οικογενειακή υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο απόλυτος οδηγός των εκπτώσεων: 20 κομμάτια που μας κλείνουν το μάτι!

H Elsa Hosk είναι το απόλυτο style icon και στην εγκυμοσύνη!

Illuminating Effect: 12 κομμάτια στο απόλυτο χρώμα της χρονιάς που θα φωτίσουν όλα τα looks σου

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: