Gigi Hadid: Η τρυφερή ανάρτηση με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Η Gigi Hadid είναι μια πολύ γλυκεία μανούλα και δεν το κρύβει. Το διάσημο super model μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη κορούλα της, αλλά όταν το κάνει μας κλέβει την καρδιά.

Elle 22 Ιαν. 21
Gigi Hadid: Η τρυφερή ανάρτηση με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Το γνωστό μοντέλο Gigi Hadid εδώ και κάποιους μήνες βιώνει την απόλυτη ευτυχία, αφού απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την κορούλα της -και καρπό του έρωτά της με τον Zyan Malik. Μάλιστα, η νέα μαμά έχει αφιερώσει όλη της την προσοχή στο μεγάλωμα της μικρής και παρόλο που παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όταν πρόκειται για την κόρη της είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις αναρτήσείς της.

Ως τώρα οι δημοσιεύσεις που έχει κάνει με το μωρό είναι πολύ λίγες. Ωστόσο, πρόσφατα η Gigi Hadid πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό story με την μικρή. Συγκεκριμένα στην φωτογραφία η τρυφερή μανούλα έχει στην αγκαλιά της το μωρό και του δίνει ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλο. «Το κορίτσι μου, τεσσάρων μηνών και το καλύτερο παιδί.», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της το super model. Και μπορεί στην δημοσίευσή της να φαίνεται ελάχιστο το μωρό, όμως το στιγμιότυπο χωρίς αμφιβολία είναι πολύ «γλυκό» και φαίνεται ολοκάθαρα η ευτυχία της Gigi Hadid.

Gigi

Η όμορφη Gigi είναι casual ντυμένη, καθώς φοράει ένα λευκό, χαλαρό πουκάμισο, ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα σινιόν. Η νέα μανούλα συνηθίζει για τις καθημερινές της εμφανίσεις να είναι απλά ντυμένη και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το λεγόμενο «less  is more».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Rosie Huntington Whiteley: Αυτά είναι τα 10 αγαπημένα της outfits και είναι όλα ένα και ένα (πολύ!)

Negin Mirsalehi: Αυτά είναι τα 6 items που έχει πάντα στην τσάντα της

Καμηλό παλτό: Θα το πάρεις τώρα και θα το φοράς για πάντα!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT