Gigi Hadid & Zayn Malik: Αποκάλυψαν το όνομα του παιδιού τους;

H Gigi Hadid και ο σύζυγός της, Zayn Malik, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δύο τους πριν λίγους μήνες καλωσόρισαν την κόρη τους, αλλά αυτά που γνωρίζουμε για το μωράκι τους ως τώρα είναι ελάχιστα. Μήπως, όμως, το νέο μουσικό άλμπουμ του Zayn μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα;

HELLO.gr 19 Ιαν. 21
Gigi Hadid & Zayn Malik: Αποκάλυψαν το όνομα του παιδιού τους;

Το γνωστό μοντέλο, Gigi Hadid, και ο σύζυγός της, Zayn Malik, εδώ και λίγο καιρό βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Οι δύο τους πριν κάποιους μήνες καλωσόρισαν την κόρη τους και έκτοτε οι τρείς τους ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, το ζευγάρι είναι πολύ προσεκτικό όσο αναφορά τις αναρτήσεις με το μωράκι τους. Φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την νεογέννητη κορούλα τους και ότι αφορά την ίδια μένει κρυφό σαν επτασφράγιστο μυστικό. Έτσι, αυτά που γνωρίζουμε για την μικρή είναι πραγματικά ελάχιστα.

https://www.instagram.com/p/CJq46F0na1r/

Τώρα οι θαυμαστές του ζευγαριού αναρωτιούνται αν τελικά ο Zayn, αποκάλυψε το όνομα της κόρης του, έπειτα από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Nobody Is Listening. Η καινούργια μουσική του δουλειά, περιλαμβάνει συνολικά 11 τραγούδια και οι followers της Gigi Hadid και του Zayn Malik ακούνε το κάθε κομμάτι προσεκτικά, έχοντας την ελπίδα ότι έτσι θα ανακαλύψουν το όνομα του μωρού. Κάποιοι θαυμαστές αναλύοντας προσεκτικά τους τίτλους και τους στίχους των τραγουδιών μάντεψαν ήδη ποιο μπορεί να είναι το πιθανό όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη τους.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT