Grammys 2024: Η συγκινητική στιγμή που η Celine Dion ανεβαίνει στη σκηνή ύστερα από περίπου 1 χρόνο απουσίας

H "βασίλισσα της κορώνας" είχε ανακοινώσει το σπάνιο πρόβλημα υγείας της τον Δεκέμβριο του 2022.

Elle 05 Φεβ. 24
Grammys 2024: Η συγκινητική στιγμή που η Celine Dion ανεβαίνει στη σκηνή ύστερα από περίπου 1 χρόνο απουσίας

Η τελετή απονομής των Grammys 2024 που πραγματοποιήθηκε μόλις χθες στο Λος Άντζελες, έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, καμία άλλη στιγμή δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με την εμφάνιση της Celine Dion στη σκηνή, που έκανε τους πάντες να σηκωθούν από τη θέση τους και να χειροκροτήσουν για αρκετή ώρα.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Celine Dion μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας της, που την κράτησε όλο αυτόν τον καιρό μακριά από τα φώτα και τη μεγάλη περιοδεία της. Όπως είχε γνωστοποιήσει η ίδια σε βίντεο που μοιράστηκε με τους φαν της τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person (σύνδρομο καθηλωμένου ατόμου), μία σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό και κατ’επέκεταση την κίνησή της.

 

“Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ πίσω. Είστε πανέμορφοι. Όταν λέω πως είμαι χαρούμενη να είμαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου”, δήλωσε στο κοινό. Πιο αναλυτικά, η Celine Dion εμφανίστηκε στην απονομή των Grammys για να παρουσιάσει το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς, “το άλμπουμ της χρονιάς”. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βραβείο έλαβε η Taylor Swift, που πρόσθεσε το 13ο Grammy στη συλλογή της.

Δες το βίντεο με την εμφάνιση της Celine Dion:

 

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Valentino

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT