H λάμψη της Gisele μεγαλώνει μαζί της

Η Gisele Bundchen, το σουπερ-μόντελ από την Βραζιλία, που κυριάρχησε στις πασαρέλες στις αρχές του 2000, και άλλαξε την αισθητική της μόδας, παίρνοντας την δόξα από το βλέμμα της Kate Moss.

Elle 23 Ιουλ. 21
H λάμψη της Gisele μεγαλώνει μαζί της
Cover photo: @gisele
Για περισσότερο από μια δεκαετία, ήταν το μοντέλο με τις υψηλότερες αποδοχές στον κόσμο. Έχει κάνει περισσότερα από 1.200 εξώφυλλα περιοδικών μόδας, συνεργασίες με τους καλύτερους σχεδιαστές, έχει κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει το πρόσωπο της Victoria’s Secret, έχει τη δική της μάρκα εσωρούχων, έγραψε βιβλίο και πολλά άλλα. Η Gisele έχει κάνει σχεδόν όλα όσα ελπίζει να κάνει ένα μοντέλο.
Μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στη νότια Βραζιλία. Όταν ήταν μικρή, την κορόιδευαν τα αγόρια στο σχολείο επειδή ήταν υπερβολικά λεπτή και αγοροκόριτσο και την αποκαλούσαν «Όλι» (από την Όλιβ του Ποπάυ) υποχρεώνοντας την, όπως είχε πει παλιότερα, να φορά δύο παντελόνια για να φαίνονται τα πόδια της παχύτερα. Στα 18, πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, και κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον Alexander McQueen. Το 2009 παντρεύεται τον άνδρα της ζωή της, τον αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Tom Brady σε μια μυστική τελετή. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Benjamin και την Vivienne Lake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram φτάνει για να καταλάβει κανείς το πάθος της για τον ακτιβισμό υπέρ του κλίματος, ειδικά σε ό,τι αφορά τα τροπικά δάση της Βραζιλίας. Έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με αντικείμενο τις πολιτικές για τη συρρίκνωση ή την εξάλειψη προστατευμένων περιοχών του Αμαζονίου. Αυτές οι αξίες μεταφέρονται και στην ντουλάπα της, στην οποία σχεδιαστές όπως η Stella McCartney, σύμφωνα με την Vogue, έχουν ιδιαίτερη θέση.

Διάβασε περισσότερα για τη ζωή της Gisele στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: