Hailey Bieber: Τι αποκαλύπτει για το εγκεφαλικό και τη επέμβαση καρδιάς που έκανε

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο γεμάτο δηλώσεις για όσα πέρασε με την υγεία της και λεπτομέρειες για το άγνωστο χειρουργείο στην καρδιά.

Elle 29 Απρ. 22
Hailey Bieber: Τι αποκαλύπτει για το εγκεφαλικό και τη επέμβαση καρδιάς που έκανε

Η Hailey Bieber τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας που την άφησαν μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή στα social media που αποτελούν κομμάτι της ζωής της και συνεχίζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλα όσα έχει περάσει τους τελευταίους μήνες με την υγεία της. Συγκεκριμένα αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά και στην επέμβαση καρδιάς που υπέστη.

Η σύζυγος του Justin Bieber περιέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του εγκεφαλικού επεισοδίου, τον τρόμο που βίωσε και το πώς ένα μη διαγνωσμένο πρόβλημα καρδιάς την οδήγησε στο χειρουργείο. Το 25χρονο μοντέλο μίλησε στους θαυμαστές του για τον φόβο, το άγχος και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όλο αυτό το διάστημα.

Δες το βίντεο στο bestofyou.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT