Η Madonna μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού βρέθηκε αναίσθητη

Το πρόβλημα της βασίλισσας της ποπ που την οδήγησε στην εντατική.

Elle 29 Ιουν. 23
Η Madonna μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού βρέθηκε αναίσθητη

Λίγους μήνες πριν από την επικείμενη περιοδεία της, η Madonna μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από μία επιπλοκή στην υγεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Page Six, η βασίλισσα της ποπ προετοιμαζόταν επί εβδομάδες στο στάδιο Nassau Coliseum, κλείνοντας 12ωρα για αρκετές μέρες, πράγμα που είχε επιπτώσεις στην υγεία της. Όπως αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Madonna βρέθηκε αναίσθητη το περασμένο Σάββατο και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ της, Guy Oseary, ο οποίος απευθύνθηκε στους φαν της Madonna στο Instagram, η βασίλισσα της ποπ ανέπτυξε μία σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε στην εντατική για λίγες ημέρες, όπου διασωληνώθηκε. Εν τέλει, πέρασε τον κίνδυνο και βγήκε από την εντατική, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παιδιά της βρίσκονται στο πλευρό της, με τη Lourdes Leon να μη φεύγει από κοντά της.

Όσο κι αν η Madonna έχει δρόμο ακόμη σε ό,τι αφορά την ανάρρωσή της, ο μάνατζέρ της διαβεβαίωσε το κοινό πως πρόκειται να γίνει τελείως καλά. “Η Madonna δεν θέλει να ακυρώσει την περιοδεία της. Πέρναγε καλά στις πρόβες και επιθυμεί να επιστρέψει όταν είναι έτοιμη”, δήλωσε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον. Παράλληλα, η ανώνυμη πηγή πρόσθεσε πως η ομάδα της δεν θέλει να την πιέσει, κάτι που φυσικά η Madonna θα κάνει από μόνη της. Ο μάνατζέρ της, πάντως, επιβεβαίωσε πως η περιοδεία της θα μετακινηθεί, ανακοινώνοντας σε λίγες ημέρες τις νέες ημερομηνίες.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT