Η Margot Robbie επέστρεψε στο κόκκινο χαλί με την πιο εντυπωσιακή δημιουργία που έχει φορέσει ποτέ

Η διάσημη σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Saltburn.

Elle 15 Νοε. 23
Η Margot Robbie επέστρεψε στο κόκκινο χαλί με την πιο εντυπωσιακή δημιουργία που έχει φορέσει ποτέ

Όσο κι αν δεν αποτελεί πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας της Emerald Fennell “Saltburn“, η Margot Robbie συγκέντρωσε τα βλέμματα στην επίσημη πρεμιέρα που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες. Ύστερα από το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία της ταινίας “Barbie” αλλά και τη στάση της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών, η Robbie επέστρεψε στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά για να υποστηρίξει το φιλμ, του οποίου είναι παραγωγός.

Η ίδια έφτασε στην εκδήλωση, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους πως δεν μπορεί να δώσει συνέντευξη καθώς έχει κλείσει η φωνή της, έχοντας στο πλευρό της τον επί 7 χρόνια σύζυγό της, Tom Ackerley. Και μπορεί όλοι οι συντελεστές του έργου να έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν στο κόκκινο χαλί, όμως ομολογουμένως η Margot Robbie ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

 

Margot Robbie

 

Margot Robbie

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτό το οφείλει – πέρα από την εξαιρετική ομορφιά της – στη δημιουργία Schiaparelli που επέλεξε να φορέσει, αφού αναμφίβολα είναι το πιο εντυπωσιακό designer look που έχει πραγματοποιήσει. Όπως ανέφερε και ο οίκος Schiaperelli με αφορμή την εμφάνιση της ηθοποιού για τη δημιουργία που είχε παρουσιαστεί στην Haute Couture συλλογή για το Φθιννόπωρο / Χειμώνα 2023-24, επρόκειτο για έναν κορσέ από σκούρο μπρονζέ σατέν και τούλι με ένα piercing – οφθαλμαπάτη στον αφαλό, το οποίο συνδυάστηκε με ένα εντυπωσιακό φαρδύ trapeze παντελόνι σε βελούδο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Χωρίς δεύτερη σκέψη η επιστροφή της σταρ στο κόκκινο χαλί έκλεψε τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε τα κλικ των φωτογράφων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως η Margot Robbie είναι ένα από τα μεγαλύτερα Hollywood αστέρια της γενιάς της.

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT