Η Sandra Bullock θρηνεί τον θάνατο του επί χρόνια συντρόφου της, Bryan Randall

Η άγνωστη "μάχη" του και η σημαντική βοήθεια που του παρείχε η ηθοποιός.

Elle 08 Αυγ. 23
Η Sandra Bullock θρηνεί τον θάνατο του επί χρόνια συντρόφου της, Bryan Randall

Πριν από κάποια χρόνια, η Sandra Bullock είχε δηλώσει πως είχε βρει στο πρόσωπο του Bryan Randall τον έρωτα της ζωής της. Δυστυχώς, η διάσημη ηθοποιός αναγκάστηκε να τον αποχαιρετήσει για πάντα, αφού ο επί 8 χρόνια σύντροφός της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Page Six, ο γνωστός φωτογράφος πάλευε επί 3 χρόνια με τo ALS – τη νόσο του κινητικού νευρώνα- κάτι που δεν ήθελε να γνωστοποιήσει δημόσια, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν αρκετοί τις δυσκολίες που το ζευγάρι περνούσε.

Όπως δήλωσε η αδερφή της Bullock, Gesine Bullock-Prado στο εν λόγω site, “είμαι πεπεισμένη πως ο Bry έχει βρει το καλύτερο μέρος για ψάρεμα στον παράδεισο, ήδη ρίχνοντας το δόλωμά του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς”. Παράλληλα, η αδερφή της ηθοποιού υπογράμμισε πως ο Randall είχε απεριόριστη βοήθεια από την αδερφή της και φυσικά το ιατρικό προσωπικό που τον πρόσεχε στο σπίτι τους.

Μέχρι τώρα, η Sandra Bullock δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, καταλαβαίνουμε ωστόσο πως θα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όπως προαναφέρθηκε, η ηθοποιός το 2021 καλεσμένη στην εκπομπή Red Table Talk, είχε εκμυστερευτεί πως ο Randall ήταν ο έρωτας της ζωής της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πάρτι γενεθλίων του γιου της, Louis, όπου ο Randall ήταν ο φωτογράφος και λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν δημόσια τη σχέση τους με μία κοινή τους εμφάνιση.

Ο Randall είχε επίσης μία κόρη από προηγούμενη σχέση του, με αποτέλεσμα να μπορεί να κατανοήσει την κατάσταση της Bullock, η οποία έχει δύο παιδιά. “Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα τα παιδιά μου να έχουν”, είχε πει δημόσια για τον σύντροφό της. Όσο κι αν ήταν μαζί για 8 χρόνια δεν είχαν πάρει την απόφαση να παντρευτούν καθώς και οι δύο σκέφτονταν την αντίδραση των παιδιών τους. “Δεν χρειάζομαι ένα χαρτί για να είμαι αφοσιωμένη σύντροφος, μητέρα”, είχε σχολιάσει για το θέμα.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
MHT