Η Sienna Miller αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η πιο stylish ηθοποιός είναι έγκυος για δεύτερη φορά όπως έδειξαν παπαράτσι φωτογραφίες της από την Ίμπιζα.

Elle 22 Αυγ. 23
Η Sienna Miller αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Sienna Miller, η οποία πέρα από τους ρόλους της σε ταινίες και σειρές που την έκαναν διάσημη, ξεχώρισε για το απαράμιλλο στιλ της, αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Ειδικότερα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε από παπαράτσι στην Ίμπιζα, όπου περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον 26χρονο σύντροφό της, Oli Green, με αποτέλεσμα η φουσκωμένη της κοιλιά να μην είναι πλέον μυστικό.

Σε ηλικία 41 ετών η ηθοποιός αποφάσισε να χαρίσει ένα αδερφάκι στην 10χρονη κόρη της, Marlowe, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Tom Sturridge. Παράλληλα, στο παρελθόν η ίδια είχε αποκαλύψει την πίεση που ένιωθε να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί, εκφράζοντας τις σκέψεις της στη βρετανική έκδοση του ELLE. “H πίεση για τα παιδιά, θα έπρεπε να κάνω περισσότερα, γιατί δεν έκανα και όλα αυτά, που είναι πραγματικά μία πολύ δυνατή φασαρία. Η βιολογία είναι απίστευτα σκληρή με τις γυναίκες σε αυτή τη δεκαετία – αυτός είναι ο τίλος ή σίγουρα ήταν για εμένα. Και μετά έγινα 40 και έκανα κατάψυξη ωαρίων. Το να είμαι επικεντρωμένη στην ανάγκη να κάνω ένα άλλο παιδί, σκέφτομαι πως, αν συμβεί, συνέβη”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί στη μικρή της κόρη, υπογραμμίζοντας πως είναι σαν να βλέπει έναν καθρέφτη. “Όταν μεγαλώνεις ένα παιδί βλέπεις στοιχεία του χαρακτήρα σου σε αυτό το άτομο, να αντανακλώνται πίσω, και είναι η πιο τρυφερή, έντονη σχέση που έχω. Δεν μπορώ να κρυφτώ πουθενά. […] Με ξέρει, την ξέρω. Είναι πολύ ισχυρογνώμων, που μοιάζει με μένα. Τη βλέπω ως έναν άλλο άνθρωπο, όμως βλέπω και τα γονιδιακά πράγματα. Είναι ο παράδεισος, το παιδί μου”, είχε δηλώσει στο People.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT