Ο Justin Bieber μιλά για το γάμο του με τη Hailey Baldwin-Bieber

Ο Justin Bieber δηλώνει πως Η δημιουργία οικογένειας είναι το πεπρωμένο του.

Elle 18 Απρ. 21
Ο Justin Bieber μιλά για το γάμο του με τη Hailey Baldwin-Bieber

Ο Καναδός ποπ σταρ Justin Bieber φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του GQ, και στη συνέντευξή του στο περιοδικό κάνει αυτοκριτική και μιλά για τη σύζυγό του, Hailey Bieber και τη θρησκεία.

«Έκανε κάθε λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί σταρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχεδόν τον κατέστρεψαν. Τώρα – ενδυναμωμένος από τον Θεό, τον γάμο και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Justice – ο Justin Bieber επανασυναρμολογεί τη ζωή του με ένα θετικό, συνειδητό βήμα κάθε φορά» τονίζεται στον πρόλογο της συνέντευξης.

«Οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους» λέει ο Bieber για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν. «Και υπάρχει μία φράση. Προσπαθώ να τη θυμηθώ. Δεν ξέρω αν είναι βιβλική, αν είναι στη Βίβλο. Αλλά τη θυμάμαι : Οι παρηγορημένοι γίνονται παρηγορητές. Δεν ξέρω αν το έχετε ξανακούσει. Αλλά αισθάνομαι πραγματικά παρηγοριά. Έχω μια γυναίκα που λατρεύω, την οποία αισθάνομαι ως παρηγοριά. Νιώθω ασφαλής. Νιώθω ότι η σχέση μου με τον Θεό είναι υπέροχη. Και έχω αυτό το ξεχείλισμα αγάπης που θέλω να μπορώ να μοιραστώ με τους ανθρώπους» σημειώνει.

Justin Bieber

«Υπήρχε η αίσθηση της επιθυμίας για περισσότερα. Ήταν σαν να είχα όλη αυτή την επιτυχία και ακόμα σκεφτόμουν: Είμαι ακόμα λυπημένος και εξακολουθώ να πονάω. Και εξακολουθώ να έχω αυτά τα άλυτα ζητήματα» αναφέρει ο τραγουδιστής.

Διάβασε την υπόλοιπη συνέντευξη του Justin Bieber στο real.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT