Γιατί το κέρινο ομοίωμα της Zendaya προκαλεί αντιδράσεις;

H φυσική ομορφιά της Zendaya είναι δύσκολο να αντιγραφεί και κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds του Λονδίνου έχασε την ευκαιρία.

Elle 16 Φεβ. 22
Γιατί το κέρινο ομοίωμα της Zendaya προκαλεί αντιδράσεις;
Cover photo: @madametussauds

Στο γνωστό Μουσείο έγιναν τα αποκαλυπτήρια της κέρινης φιγούρας της τραγουδίστριας- ηθοποιού, πρωταγωνίστριας της σειράς «Euphoria». Το ομοίωμα δημιουργήθηκε με βάση την εμφάνισή της Zendaya στο κόκκινο χαλί το 2016 στην εκδήλωση «The Rescue Gala» της Humane Society των ΗΠΑ, όπου φορούσε ένα λαμπερό φούξια κοστούμι.

«Η Zendaya απλώς αποπνέει χαλαρότητα. Όχι μόνο αυτό, χρησιμοποιεί την ιδιότητα της ως διάσημη για να συμμετέχει σε συζητήσεις, για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Είναι ο εαυτός της χωρίς να απολογείται και εμάς, μαζί με τους θαυμαστές της, μας αρέσει αυτό» ανέφερε στο pop sugar ο Tim Watters , γενικός διευθυντής στο Μουσείο Madame Tussauds του Λονδίνου. «Με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι η Zendaya πρόκειται σύντομα να γίνει και Λονδρέζα, η χρονική στιγμή που επιλέξαμε για να την τιμήσουμε στο Madame Tussauds του Λονδίνου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη» τόνισε.

Η ηθοποιός αγόρασε πρόσφατα σπίτι με τον φίλο της, Tom Holland, αλλά ίσως να μην επισκεφθεί το Μουσείο του Λονδίνου σύντομα, καθώς οι θαυμαστές είναι εντελώς διχασμένοι για το κέρινο ομοίωμα της star.

Διάβασε γιατί το κέρινο ομοίωμα της Zendaya προκαλεί αντιδράσεις στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT